• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Uspesnazena.com/Informer.rs

04.08.2017

11:33

PRIRODNI SUPER ANTIBIOTIK uništava sve infekcije urinarnog trakta i bubrega!

Ljubav

PRIRODNI SUPER ANTIBIOTIK uništava sve infekcije urinarnog trakta i bubrega!

Podeli vest

Ako ste nekad imali infekciju urinarnog trakta, onda znate kako je to bolno i neprijatno. Tera vas da često idete u toalet, a mokrenje postaje veoma bolno

Danas vam skrećemo pažnju na odlično prirodno sredstvo koje će vam pomoći da se brzo i efikasno rešite infekcija urinarnog trakta. Ovaj prirodni antibiotik veoma je delotvoran, i olakšanje nastaje već posle prve kure.

Evo, kako možete pripremiti prirodno sredstvo protiv infekcija urinarnog trakta.

Shutterstock

Biće vam potrebno:

  • 200 ml maslinovog ulja
  • 250 gr meda
  • 250 gr limuna
  • 250 gr korena peršuna
Shutterstock

Priprema:

Koren peršuna i limun s korom treba sitno da naseckate, a zatim sve sastojke, uključujući med i maslinovo ulje, izmiksajte u blenderu. Dobićete kašastu masu koju treba da čuvate u staklenoj ambalaži u frižideru.

Svaki dan ujutro treba uzimati jednu supenu kašiku. Nakon što potrošite celu smesu, bakterije treba sa nestanu.

Napomena: Bilo bi dobro da med nabavite kod proverenog pčelara, limun bi, svakako, trebalo da bude neprskani. Ukoliko limun ipak kupite u prodavnici, stavite ga da odstoji u hladnoj vodi u koju ste dodali malo sode bikarbone. Nakon toga ga dobro isperite. Koren peršuna, takode, treba da bude dobro opran.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija