• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

19.09.2017

11:50

JEDITE OVE NAMIRNICE UVEČE i smršajte LAKO i BEZ MUKE!

Ljubav

JEDITE OVE NAMIRNICE UVEČE i smršajte LAKO i BEZ MUKE!

Podeli vest

Mnoge žene imaju problem sa viškom kilograma, a većina njih pokušava problem da reši tako što redukovano jede, ili tako što ne jede uopšte

Ipak, postoje namirnice koje možete da konzumirate, i to pre spavanja, a da usput rešite problem gojaznosti.

 Žitarice

U ovaj obrok ne treba da uključuje baš svaku žitaricu koja vam padne na pamet. Najbolja varijanta je da pred spavanje pojedete porciju muslija od celog zrna ovsa ili od ljuspica mekinja, jer ovaj kompleks ugljenih hidrata ubrzava varenje, a sadrži manje od 200 kalorija.

Jabuke sa puterom od kikirikija

Jabuke su pune vlakana, a njihovo pucanje pod zubima smiruje živce.Dobro je dopuniti obrok puterom od kikirikija ili badema, jer sadži dovoljno proteina da legnete zadovoljni.

(VIDEO) DORUČAK koji je postao HIT NA NETU!

Tvrdi sir

Ovaj sir obavezno servirajte u vidu štapića i pojedite samo nekoliko pred spavanje. Tvrdi sirevi sadrže i proteine i masti, koji će utoliti glad, a vi ćete uneti svega 80 kalorija.

TURŠIJA JE NAJMOĆNIJI LEK! Snižava holesterol, čisti creva, sprečava rak...

Nemasni grčki jogurt

Grčki jogurt sadrži protein triptofan koji dobro utiče na san, ali i smiruje stomak, pa vas sigurno neće probuditi loše varenje ili gorušica. Ako mu dodate malo bobičastog voća, uticaćete pozitivno na svoj libido, a zna se koje aktivnosti najviše sagorevaju loše masti.

Dijetalni puding od čokolade

Uz pomoć ove namirnice, u prilici ste da zadovoljite potrebu za slatkim, a da ne unesete gomilu kalorija. Vodite računa da se uvek snabdete pudingom bez masti i šećera.

Banane

Banane su značajan izvor vlakana i triptofana, a sposobne su da zadovolje vašu glad.

Ćuretina

Ćuretina je prepuna proteina i ima mali nivo masti, a takođe sadrži protein triptofan, pa slobodno pojedite i dva parčera ova namirnice, jer je povoljna za vaš organizam.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija