• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zanimljivostibalkana.com

03.10.2017

11:10

DOMAĆI ANTIBIOTIK koji provereno deluje!

Ljubav

DOMAĆI ANTIBIOTIK koji provereno deluje!

Podeli vest

Provereno i uspešno leči virusne, bakterijske, parazitske i gljivične infekcije, isprobajte

Ovaj tonik je zapravo antibiotik koji ubija gram pozitivne i gram negativne bakterije. On takođe poseduje jako antivirusno i antifungalno dejstvo, povećava cirkulaciju krvi i protok limfe u svim delovima tela. Ovaj lek biljnog porekla je najbolji izbor za borbu protiv kandide.

VIŠE NIKAD NEĆETE IMATI MAMURLUK! Ovi trikovi će vas spasiti u nezgodnim situacijama!

Izlečio je mnoge ljude od virusnih, bakterijskih, parazitskih i gljivičnih oboljenja i njegova moć se ne sme potceniti.

Recept za tonik

Bilo bi dobro da nosite rukavice prilikom pripreme tonika zbog toga što ćete rukovati sa ljutim papričicama. Uzmite u obzir da je miris tonika jak i da momentalno stimuliše sinuse.

Sastojci:

670 g ili 700 ml organskog jabukovog sirćeta

¼ šolje sitno seckanog belog luka

¼ šolje sitno seckanog crnog luka

2 sveže papričice, najljuće koje možete da pronađete

¼ šolje rendanog đumbira

2 kašike rendanog rena

2 kašike kurkume u prahu ili 2 komadića korena kurkume

Priprema:

Pomešajte sve sastojke osim sirćeta u činiju. Prenesite smešu u teglu. Sipajte jabukovog sirćeta do vrha. Oko 2/3 tegle treba da čine suvi sastojci, a ostalo sirće. Dobro zatvorite i protresite. Čuvajte teglu na hladnom i suvom mestu dvije nedelje. Dobro je protresite nekoliko puta na dan.

Nakon 14 dana, procedite tečnost kroz cediljku, najbolje preko gaze. Ostatak suve smeše možete iskoristiti pri kuvanju. Tonik je spreman za upotrebu. Ne morate da ga čuvate u frižideru.

Savet: Možete ga koristiti kao preliv za salatu u kombinaciji sa maslinovim uljem ili u čorbi.

Pazite! Ukus je veoma jak i veoma ljut!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17