• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2017

20:01

PRORODNA MEDICINA! Banana i med leče kašalj i smiruju želudac!

Ljubav

PRORODNA MEDICINA! Banana i med leče kašalj i smiruju želudac!

Podeli vest

Lečenje hroničnog kašlja i bronhitisa su uvek bili problematični, čak i za tradicionalnu medicin

Ali, jedan domaći lek sadrži neke od najmoćnijih sastojaka, koji smiruju grlo i pluća, i mogu da izleče kašalj i bronhitis u najkraćem roku!
Zahvaljujući karakteristikama meda i banane, koji su glavni sastojci ovog recepta, moći ćete ovo sredstvo da dajete, ne samo odraslima, već i deci. Istovremeno ćete piti lek i uživati u njegovom ukusu!

Pomoću ovog sredstva oslobodićete se bola u grlu, jakog kašlja, čak i problema sa želucem!

Sastojci: 400 ml ključale vode, 2 zrele banane srednje veličine, 2 kašike meda.

Priprema: Bananu izgnječite u pire, stavite u šerpu i dodajte ključalu vodu. Promešajte i ostavite da smesa odstoji 30 minuta. Kada se smesa ohladi dodajte med.

Važno je da med dodate na kraju, kako on ne bi izgubio sva svoja važna svojstva.

Doza: Uzimajte po 100 ml ovog sredstva 4 puta dnevno (ukupno 400 ml dnevno).

Količina data u receptu je dovoljna za jedan dan, i sledećeg jutra možete da pripremite svežu dozu. Olakšanje ćete osetiti već u roku od 3 dana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija