• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

09.01.2018

13:09

KOMBINACIJE ovih namirnica podstiču probavu za 15 MINUTA!

Ljubav

KOMBINACIJE ovih namirnica podstiču probavu za 15 MINUTA!

Podeli vest

U vreme praznika stolovi su puni poslastica u kojima uživamo, ali naš digestivni trakt kome su potrebna vlakna to ne podnosi baš najbolje. Evo rešenja...

Mlaka voda i limun 

U čašu mlake vode iscedite celi limun, i popijte. Ovaj napitak možete konzumirati i preventivno, i tako sprečiti probavne smetnje. 

Maslinovo ulje i limun 

Progutajte kašiku maslinovog ulja, koju po želji možete razblažiti s prirodnim sokom od limuna. Ovaj domaći lek za podsticanje varenja najbolje je konzumirati ujutro ili nekoliko sati nakon obroka. 

JAČA IMUNITET I UBRZAVA OPORAVAK OD PREHLADA! Sve prednosti napitka od đumbira


Soda bikarbona i mlaka voda 

U čašu mlake vode sipajte pola kašičice sode bikarbone, i promešajte. Ova kombinacija je već generacijama poznata kao saveznik loše probave, ali bitno je napomenuti da treba koristiti samo farmaceutsku sodu bikarbonu bez aluminijuma, koju možete kupiti u apoteci ili radnjama zdrave hrane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija