• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

17.01.2018

21:39

SAVETI ZA TINEJDŽERE: Kako da prestaneš da voliš nekog ko tebe ne voli?

Ljubav

SAVETI ZA TINEJDŽERE: Kako da prestaneš da voliš nekog ko tebe ne voli?

Podeli vest

Ljubav može da boli, a to je slučaj kada srce poklonimo nekome ko ne mari za nas. Teško je preboleti, a ovo su sigurni načini da se oslobodite neuzvraćene ljubavi

Vreme leči sve 


Teško je osloboditi se neispunjene ljubavi za dan ili dva. I teško je biti odbačen. Plačite, vičite, radite sve što će olakšati bol. Razgovor je takođe lekovit. 
Prihvatite stvarnost 
To je nažalost tako- on vas ne voli. 

Ne možete da kontrolišete njegova osećanja i ne možete nikoga da prisilite na ljubav. Prihvatite ovu realnost, brže ćete otpatiti. 
Distancirajte se 
Ništa ne boli više nego kada svaki dan viđate neuzvraćenu ljubav. Zato da izbegavajte što je moguće više. Izbriši njegove kontakte i nemoj da ga pratite na društvenim mrežama. 

Optimizam leči 
Zauzmite stav da ne zaslužujete vezu sa nekim ko vas ne ceni dovoljno. 
Što pre se rešite stare, upoznaćete novu ljubav.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija