• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Web-tribune.rs

19.01.2018

11:09

OVAJ DEO ORAHA SVI BACAMO, a izuzetno je lekovit - pročišćava arterije, eliminiše bol u grudima i reguliše krvni pritisak!

Ljubav

OVAJ DEO ORAHA SVI BACAMO, a izuzetno je lekovit - pročišćava arterije, eliminiše bol u grudima i reguliše krvni pritisak!

Podeli vest

Čaj od opni koje razdvajaju mesnati deo oraha, koje uvek bacamo, pokazao se kao veoma efikasan za pročišćavanje srčanih arterija, za prevenciju srčanih bolesti i snižavanje visoke telesne temperature

Pošto suženje srčanih arterija obično nastaje zbog hroničnog trovanja nikotinom, ovaj čaj se naročito preporučuje pušačima.

Uveče potopite 4-5 opni u vodu, a ujutro od njih skuvajte čaj. Pijte čaj na prazan stomak. Najbolje bi bilo da ga pijete svakog dana, jer on reguliše krvni pritisak i ublažava bolove u grudima.

SVE PREDNOSTI vitamina C i zašto nam je potreban!

Čaj od opni oraha može da snizi temperaturu koja može nastati usled problema sa srcem. Osećaćete se bolje već nakon prve šolje čaja.

Ukoliko stalno osećate bol u grudima, trebalo bi da pijete čaj sve dok vas bol ne prestane i dok vam temperatura ne padne. Naravno, poželjno je i da se obratite lekaru!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija