• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

03.02.2018

22:39

ŠEFOVI IZ PAKLA! Ova tri znaka su najgori od svih!

Ljubav

ŠEFOVI IZ PAKLA! Ova tri znaka su najgori od svih!

Podeli vest

Kod njih vlada red, radi i disciplina i nemaju previše razumevanja za privatne probleme i izgovore. Vodite računa o svemu, jer nećete ni primetiti ako vam se sprema otkaz

Bik

Ukoliko Vam je šef rođen u znaku Bika, verovatno je ljubazan i može dugo da toleriše greške, a da vi mislite da ništa i ne primećuje. Dugo će se praviti da je sve u redu, aonda će Vam bez objašenjanja dati otkaz!

Bikovi nisu mnogo vredni, ali vole novac, i to je jedino što može da ih motiviše. Ne vole ni da preuzmu odgovornost za svoje greške, pa se pazite da ne podmetne možda baš vas.

Ima strah od promena, inovacija, i zato ne prihvata vaše nove planove, to nije šef spreman na rizik.

Škorpija

Ukoliko imate šefa Škorpiju, znajte da on ne trpi izgovore. Ne zanima ga šta vam se dešava privatno, da li ste možda bolesni, ili imate neke druge probleme. 

Ako nešto ne uradite na vreme, može se desiti da on to uradi umesto vas, ali ako se to ponavlja, lako možete izgubiti svoje radno mesto. Ako mu ne donosite novac, lako će vas zameniti.

Pixabay

Nemojte biti neozbiljni, Škorpija to ne trpi. Morate uvek biti jasni, konkretni i odgovorni, čak i ako časkate tokom pauze. I neće vas pitati za mišljenjem jer ima svoje i misli da je najbolje na svetu.

Škorpija ima oštar jezik, može čak i da vas uvredi, naročito ako shvati da ste bolji, pametniji, vredniji. Ne trpi konkurenciju. Teško se napreduje kada je Škorpija šef. 

Jarac

Ukoliko je vaš šef Jarac, sve mora biti urađeno na vreme, veoma precizno, bez greške. Nemojte kasniti na posao, pošto šefa rođenog u ovom znaku to neverovatno nervira.

Jarac ceni iskustvo svojih zaposlenih, ceni trud, ali ne daje drugu šansu.

Kod njega vlada red, radi i disciplina i nema previše razumevanja za privatne probleme i izgovore. Vodite računa o svemu, jer nećete ni primetiti ako vam se sprema otkaz.

I ne računajte na povišicu ili bonus. U najboljem slučaju ćete dobiti usmenu pohvalu. Jarac je strog šef, hladan i uzdržan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija