• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

03.03.2018

09:13

OSLOBODITE SE NADUTOSTI I STRESA pomoću biljke koju sigurno imate u kući!

Ljubav

OSLOBODITE SE NADUTOSTI I STRESA pomoću biljke koju sigurno imate u kući!

Podeli vest

Da li osećate nadutost u stomaku? To je neprijatan problem koji gotovo svakodnevno muči većinu ljudi

Brza hrana, sa previše soli i šećera, deluje tako da voda počinje da se zadržava u organizmu, zbog čega počinjemo da se osećamo "naduveno". 

Drugim rečima, preterani unos masti, soli i šećera doprinosi zadržavanju vode u organizmu, što u ekstremnijim slučajevima organizmu čine i bolesti pluća, bubrega i artritis. 

TOTALNI PREOKRET: Da li je svinjska mast zaista zdravija od putera?


Ali kada je u pitanju samo loš izbor hrane, postoji jedna začinska biljka koja može biti od pomoći, a vrlo je verovatno da je već imate kod kuće. Reč je o peršunu. 

Kada je u pitanju nadutost, peršun se smatra čarobnom začinskom biljkom. Od njega možete da napravite jednostavni napitak koji će vas terati na mokrenje i izbacivanje štetnih materija iz organizma. 


U jedan litar kipuće vode stavite 5 kašika svežeg, naseckanog peršuna i ostavite da odstoji 20-ak minuta. Zatim procedite. 

Čaj možete da pijete topao ili hladan, ali nemojte preterivati sa količinama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija