• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs /informer.rs

16.03.2018

15:03

SENDVIČ PROTIV STARENJA! Evo kako da ga napravite!

Ljubav

SENDVIČ PROTIV STARENJA! Evo kako da ga napravite!

Podeli vest

Pojavio se sendvič koji poput vremeplova može da vraća vreme unazad za vaš organizam i podmladi vas iznutra – a reč je o SPA sendviču

Reč je o tvisteru koji je napravljen od celog zrna žitarica, slatkog krompira, zelene salate, nekoliko različitih vrsta povrća i semena susama. Radi se o bezgluteinskom sendviču koji ne sadrži pšenicu, dok su sastojci pažljivo izabrani kako bi obnovili ćelije i obogatili telo antioksidantima. Bogat je likopenom koji možete da nađete u vodi i šargarepi.

SPA sendvič je osmislila Džuli Montagu koja je kvalifikovani nutricionista i joga instruktor i pametni kuvar koja sprema jela bez šećera. Pored već navedenog sendviča, u ponudi je još jedan koji sadrži orahe, onda onaj sa avokadom i dimljenim lososom, cveklom i indijskim orahom koji podiže raspoloženje.

Pixabay

Ovi sendviči se služe u SPA centrima pored tretmana tela i svi sendviči i tretmani su besplatni, piše metro.co.uk. Na žalost, kod nas ovaj trend još uvek nije prisutan, ali bilo bi baš zanimljivo provesti dan u SPA i regenerisati telo i duh.

ČUDNO OTKRIĆE: Kratkoročna memorija se ne pretvara u dugoročnu

Koliko god se borili protiv starenja i osude društva koje ne toleriše nijednu boru, jedenje sendviča ne može da reši trajno naš problem. Možemo se samo boriti protiv starenja izbalansiranom ishranom i redovnom fizičkom aktivnošću.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija