• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

29.03.2018

12:35

ZBOGOM PUŠENJU! Napravite domaći lek za ostavljanje cigareta

Ljubav

ZBOGOM PUŠENJU! Napravite domaći lek za ostavljanje cigareta

Podeli vest

Ovaj prirodni, domaći lek pomogao je mnogima da se oslobode loše navike, pokušajte i vi

Duvanski dim sadrži preko 4 000 različitih hemijskih sastojaka. Najpoznatiji od njih - nikotin – stvara zavisnost.

Mnoge farmaceutske kuće nude brojne preparate za ostavljanje cigareta, ali uglavnom se ispostavi da su pare koje ljudi daju na njih ipak loša investicija.

Probajte da sami napravite lek koji će vam pomoći u odvikavanju od ove loše navike:

Uzmite teglu meda (1 kg) i u nju narendajte dva sveža korena đumbira. Dodajte i 1 kašičicu ljute tucane paprike. Sve dobro promešajte i zatvorite teglu. Ostavite da prenoći, a već sutradan vaš lek će biti spreman za upotrebu.

Odmah ujutru, na prazan stomak uzmite jednu kašičicu, a zatim popijte šolju toplog čaja od kamilice. Kamilica inače ima umirujuće dejstvo na naš organizam i utiče veoma povoljno kada se nalazimo u stresnim situacijama.

Takođe bi bilo poželjno da u šolju čaja sipate kapi valerijane.

Smesu sa medom konzumirajte svaki put kada osetite potrebu za cigaretama. Nakon tri dana, osetićete veće olakšanje, a pluća će vam se drastično očistiti od katrana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija