• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Style Craze/Informer.rs

18.05.2018

12:39

NE MOŽE PROSTIJE: Uz pomoć 2 sastojka uklonite zubni kamenac!

Ljubav

NE MOŽE PROSTIJE: Uz pomoć 2 sastojka uklonite zubni kamenac!

Podeli vest

Dok većina ljudi danas traži brzo i lako rešenje za beljenje zuba, stomatolozi nas uvek podsećaju da je ključno s vremena na vreme da uklanjamo zubni kamenac

Kada se zubni plak ne odustranjuje sa zuba, dolazi do njegove mineralizacije i pretvara se u kamenac, koji je čak vidljiv golim očima. I dok je najbolje zubni kamenac stručno odstranjivati kod stomatologa, portal "Style Craze" piše da možete uraditi prirodan tretman koji će očistiti i izbeleti vaše zube.

Potrebni sastojci:

Kašika sode bikarbone

Prstohvat soli

Upotreba: Pomešajte sodu bikarbonu i so, a sastojke nanesite na mokru četkicu za zube Nežno trljajte zube. Isperite usta.

Kako se koristi? Za najbolje rezultate ovu pastu koristite svakog drugog dana. Kada primetite da je plak nestao, nastavite da koristite ovu smesu jednom u 7 ili 10 dana.

Soda bikarbona umiruje zube i desni, i ima antibakterijkso dejstvo na plak, a ujedno izbeljuje zube. S obzirom da soda bikarbona deluje kao antacid, ona reguliše pH vrednost u ustima, dok so ima antimikrobna dejstva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija