• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

25.05.2018

10:14

ČUDOTVORAN NAPITAK! Evo zašto treba da pijete sirće

Ljubav

ČUDOTVORAN NAPITAK! Evo zašto treba da pijete sirće

Podeli vest

Jabukovo sirće već godinama unazad se pominje kao čudotvoran napitak. Iako mu je ukus jak i intenzivan, on donosi dosta koristi za zdravlje pa ga što pre uključite u svoju dnevnu rutinu. Ovo je samo spisak dokazanih benefita koje ćete osetiti čim počnete da pijete sirće

Najbolja preporuka je da sirće pijete tako što ćete u veliku čašu sipati čep sirćeta za početak. Zatim postepeno povećavajte razmeru sirćeta i za dva meseca treba da dođete do nivoa da u čaši sipate dve kašike sirćeta. 

Takođe, preporuka sa portala "Readers Digest" je i da koristite domaće sirće, a ne kupovno. 

Prve efekte uočićete posle dva dana. 

  • Smanjen apetit
  • Smanjena želja za slatkišima
  • Lepši zadah
  • Ubrzan metabolizam
  • Čišćenje krvnih sudova
  • Regulisanje šećera i masnoća u krvi
  • Smanjene menstrualne tegobe
  • Bolja probava



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
8

pre 5 godina

EXTRA ZDRAV NAPITAK JABUKOVO SIRCE! AL"S NAGLASKOM IZ TEKSTA.CISTAC!GLEDAM KAKO UNISTAVA FLEKE SA SPORETA,FRIZIDERA.

sasha

pre 5 godina

Molio bih autora teksta: ČUDOTVORAN NAPITAK! Evo zašto treba da pijete sirće, da dopunsko objasnjenje o dozi sirceta t.j. sta znaci jedan čep sirćeta i koliko je to u mililitrima?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59