• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

10.08.2018

14:08

(FOTO) SVAKA KALORIJA SE RAČUNA: Kako bi trebalo da jedete voće kada ste na dijeti?

Ljubav

(FOTO) SVAKA KALORIJA SE RAČUNA: Kako bi trebalo da jedete voće kada ste na dijeti?

Podeli vest

Kada držimo dijetu, naš cilj je da sa hranom koju jedemo u organizam unesemo što manje kalorija. Ključno je pronaći voće koje ima veću zapreminu, kaže nutricionistkinja Amanda Miksner

Amanda je na svom profilu na Instagramu uporedila kalorije koje sadrže pojedine vrste voća. 
- Banane su zdrav izbor, ali ako želite da unesete manje kalorija, a da pri tome više pojedete, bolji izbor su lubenice, jagode, maline ili pomorandže - smatra ona. 

- S druge strane, ako želite da u organizam unesete više kalorija, birajte urme, banane, grožđe i smokve
- dodaje ona. 

Amanda je uporedila lubenicu i bananu i pokazala da možete da pojedete manju lubenicu, a da pritom unesete isti broj kalorija kao da ste pojeli bananu.

Објава коју дели Amanda Meixner (@meowmeix) дана 8. Авг 2018. у 2:09 PDT





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija