• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.01.2019

18:11

IZLEČITE BRONHITIS BEZ LEKOVA! Biljni preparati koji deluju kao antibiotici

Ljubav

IZLEČITE BRONHITIS BEZ LEKOVA! Biljni preparati koji deluju kao antibiotici

Podeli vest

Akutni bronhitis koji karakteriše povišena telesna temperatura, iskašljavanje, zviždanje i bol u grudima, obično traje nedelju dana

Najčešće se, po proceni lekara, leči antibiotikom, ali od velike pomoći za brz i siguran oporavak su i čajevi i drugi biljni preparati.

Lekoviti slez

Dvadeset grama belog sleza i 10 grama sladića sameljite u prah. Uveče potopite u dva decilitra hladne vode, da odstoji do ujutru. Uzimajte na dva sata po jednu kašiku.

Čaj od pupoljaka

Deset grama pupoljka bora i 10 grama pupoljka jele poparite litrom ključale vode i ostavite da odstoji 20 minuta u poklopljenom sudu. Čaj procedite i pijte pet decilitara dnevno. Ostatak čuvajte na hladnom i tamnom mestu, a pre upotrebe smlačite.

Limun i med

Potrebno vam je 10 limunova, kilogram meda i 10 glavica belog luka. Limun isecite na kriške, beli luk oljuštite i iseckajte. Pomešajte sa medom i ostavite u zatvorenoj tegli da odstoji nedelju dana. Uzimajte po četiri kašičice dnevno, rastvarajući smešu u ustima i lagano gutajte.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija