• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lepaisrecna.rs

02.02.2019

15:19

MOĆ PRIRODE! Jeftin i čudotvoran lek koji leči razne bolesti!

Ljubav

MOĆ PRIRODE! Jeftin i čudotvoran lek koji leči razne bolesti!

Podeli vest

Istraživanja pokazuju da jabukovo sirće, osim toga što ubrzava metabolizam i pomaže da izgubimo višak kilograma, efikasno leči gorušicu i probleme s varenjem

Ono je takođe delotvorno kod prehlada i pri lečenju infekcija grla, pa ako patite od bolova i inficiranog grla preporučuje se da popijete 1 kašiku sirćeta dnevno. Jabukovo sirće ima neverovatna dejstva za regulisanje visokog krvnog pritiska i viška šećera u krvi.

SUPER DIJETA! Smršao je 18 kilograma uz banane, ali i još jednu VAŽNU namirnicu!

Osim za zdravlje, jabukovo sirće se koristi i za lepotu, pa je poznato njegovo dejstvo u izbeljivanju zuba, kao posticaj za rast kose, a mnogi ga koriste i kao zdravu i prirodnu zamenu za dezedorans.

Svako jutro razmutite 2-3 kašičice jabukovog sirćeta u prokuvanoj vodi i popijte na prazan želudac. Ukoliko ne možete da podnesete ukus, dodajte kašičicu meda. Važno je napomenuti da ne smete da preterate sa unosom sirćeta, jer može imati kontraefekat.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija