• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Opština Vrnjačka Banja

04.02.2019

11:38

ŠTA KAŽETE NA IZAZOV? Nagrada za najduži poljubac u Vrnjačkoj Banji

Ljubav

ŠTA KAŽETE NA IZAZOV? Nagrada za najduži poljubac u Vrnjačkoj Banji

Podeli vest

Volite da ljubite? Imamo pravi izazov za vas, potrebno je da budete baš, ali baš istrajni

Zagrlite i poljubite dragu osobu na jedanaestom rođendanu manifestacije "Poljubi me" u Vrnjačkoj Banji, na mostu ljubavi, 14. februara sa početkom u 12 časova, i pritom ukoliko vaš poljubac bude najduži, najatraktivniji ili ste vi najstariji par očekuju vas i interesantne nagrade.

Tradicionalni događaj koji organizuje Turistička organizacija Vrnjačke Banje, ima za cilj da vas nasmeje i podseti na jednu od najvažnijih životnih vrednosti – ljubav. U ovih jedanaest godina, osmelilo se preko sto parova da javno, bez predrsuda se ljubi na čuvenom mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji. Rekord u najdužem poljupcu od pre dve godine je 101 minut.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija