• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.02.2019

16:12

ZABRANJENO PUŠENJE ZA MLAĐE OD 100 GODINA?! Havaji uvode drakonske mere!

Ljubav

ZABRANJENO PUŠENJE ZA MLAĐE OD 100 GODINA?! Havaji uvode drakonske mere!

Podeli vest

Američka država Havaji planira donošenje revolucionarnog zakona u cilju zaštite zdravlja stanovništva

Na predlog političara iz redova Demokratske partije Ričarda Kregana, biće predložena zakonska mera zabrane kupovine cigareta za mlađe od 100 (i rečima sto) godina?!

Kregan, koji je radio kao lekar pre nego što je 2014. izabran za predstavnika demokrata na Havajima, opisao je cigarete kao "najsmrtonosniju stvar u ljudskoj istoriji".

POTPUNA ZABRANA PUŠENJA U KAFIĆIMA I RESTORANIMA?! Ministarstvo zdravlja brzo reagovalo na sugestiju Svetske zdravstvene organizacije

Prema važećim propisima, kupovina cigareta na Havajima zabranjena je za mlađe od 21 godine, a predviđa se da će starosna granica biti postepeno povećavana, pa če 2020. iznositi 30 godina, 2021. biće 40, da bi 2024. ona dostigla 100 godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
JCDenton

pre 5 godina

Kakav neopevani kreten je taj 'politicar'...a havaje treba potopiti pa da se malo druze sa atlantidjanima ili muovcima - pre sa ovim drugima, 'blizi' su im...TRAGIKOMICNO

Slavce

pre 5 godina

Meni svi puse u kuci osim mene.Zivela sam u paklu dok nisam nabavila ruski preciscivac vazduha Nobel Ambilife.Topla preporuka za kucu.Stvoris sebi oazu kad je vec nema u spoljnoj sredini.

rade

pre 5 godina

Prodaje ga firma Nobel koja se nalazi u Zemunu,moze se kupiti online,cena je oko 40000din i daju na rate.Cena jeste malo veca al. je zato verovatno kvalitetan proizvod.Koristi se cak i u operacionim salama...sve sam to saznao na njihovom sajtu.

Rusi dolaze

pre 5 godina

Ako se ne varam ruski uređaji za prečišćavanje vazduha ambilife ne vole duvanski dim, odnosno tamane ga kako treba. Za nepušače konačno jedan pravi saveznik.

Gorstak

pre 5 godina

Ambilife je prava stvar, sto se tice kvaliteta i cene samog uredjaja. Ja kupio i sad mi je Vazduh u kuci, skoro pa planinski :)

Milos

pre 5 godina

Vidim da svi pisu o tom preciscivacu Nobel Ambilife. Dajte ljudi, ne budite sebicni - gde moze da se covek informnise o tome? Hvala unapred

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija