• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

04.04.2019

16:17

GLEDA DRUGE RIBE I PRIČA SAMO O SEBI! Ovakvog muškarca ostaviće baš svaka žena

Ljubav

GLEDA DRUGE RIBE I PRIČA SAMO O SEBI! Ovakvog muškarca ostaviće baš svaka žena

Podeli vest

Muškarac bi trebalo neprestano da pazi na svoje manire, jer u suprotnom vrlo lako možete da postanete bivši

Privlačnost se ne zasniva samo na fizičkom izgledu, a to muškarci često zaboravljaju, pa dozvoljavaju sebi razne ispade u ponašanju. Devojke to uglavnom ne tolerišu, piše Indeks. 

Postoji ponašanje za koje nema opravdanja. 

Bahatost i bezobrazluk prema konobaru 

Već pri prvom izlasku možete da shvatite kakav je on u stvari. Ako se bahato ponaša prema konobaru, onda će sutra takav da bude i prema vama. 

Priča samo o sebi 

Žene vole kada muškarac pokaže interesovanje za njihov život i hobije. Ukoliko priča samo o sebi, onda mu nije mesto pored vas. 

U krevetu zadovoljava samo svoje potrebe 

Kada u najintimnijim trenucima nema osećaj za vas, onda je to vrhunac drskosti. Trebalo bi da zna da je seks važan za oba partnera. 

Foto: Shutterstock



Umišljenost 

Baš kao i kod žena, i kod muškaraca je samopouzdanje seksi. Ali muškarci često pomešaju samopouzdanje s umišljenošću. 

Naziva svoje bivše devojke pogrdnim imenima 

Možda su neke bivše zaista zaslužile da ih “pljuje”, ali on treba da razmišlja o svojoj ličnosti koju tako pokazuje. Takvo ponašanje nije nimalo džentlmenski, a može da se desi da iste pogrdne nazive sutra dobijete i vi. 

Spušta vas 

Svaki muškarac koji se loše odnosi prema ženi zapravo je pun kompleksa, i njega sigurno ne želite jednog dana da dovedete kod roditelja, pa čak ni da ga upoznate s prijateljima. 

NAJVEĆA BLUDNICA SRBIJE! Žena iz Šumadije ZADOVOLJAVA CELO SELO: Kod kuće nemaju SEKS, zato su kod mene NAJBOLJI U KREVETU



Odmerava druge devojke 

Ako ne može da se kontroliše kada je s vama, onda je pitanje šta tek radi kad je sam. Ne treba vam neko ko se očigledno još nije iživeo. 

Ne vodi dovoljno računa o higijeni 

Nema ništa gore od aljkavog muškarca. Ako može dobro da izgleda, onda može da sredi i stvari oko sebe. Ali to ga verovatno ne zanima. Takav muškarac vam ne treba. 

Neprestano kukanje 

Život je težak. U redu je kada vam se ponekad požali, ali konstantno kukanje je jednostavno odbojno. Svi imamo svoje probleme, samo su neki naučili da se nose s njima. 

Preblizak odnos s mamom 

Muškarac koji ima dobar odnos s majkom je onaj kojeg svaka žena želi, jer to mnogo govori o poštovanju slabijeg pola. Mamin sin, koji ništa ne radi bez njenog dopuštenja, jeste karakter za uzbunu. 

Neprestano zivkanje i slanje poruka 

Ukoliko vas muškarac neprestano zove ili vam piše poruke, to je lepo samo do određene mere. Treba da vodite računa, jer će već sutra tražiti od vas da se konstantno javljate i da se pravdate gde ste i šta radite. 

Navalentnost 

On razmišlja samo o seksu i ništa ga neće zaustaviti u njegovim namerama. Osim vašeg raskida.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija