• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje

15.07.2019

13:37

SEKS I LETO SU SJAJAN SPOJ, ali samo ako poštujete OVA PRAVILA!

Ljubav

SEKS I LETO SU SJAJAN SPOJ, ali samo ako poštujete OVA PRAVILA!

Podeli vest

Leti nam je nekako sve na izvolte, pa se to može reći i za seks. Toplo je, opušteni smo, golišavi... Seks je zdrav, uživajte u njemu celo leto, a evo saveta kako da bude savršeno i da izbegnete greške zbog kojih sve može da vam presedne

U letnjem periodu je toliko je toplo da nijedna dama ne može da kaže da nije na ulici "ošacovala" bar dvojicu, trojicu muškaraca u košulji ili majici koja se zbog znoja pripila uz telo... A retko koji muškarac nije primetio lepe duge noge, lepe grudi u tankoj bluzi, kratku suknjicu koja talasa kroz centar grada... Te kratke suknje, bermude, šortsevi, majice "odbrane" su od velike vrućine, ali, ako na sve dodamo preplanulu, nežnu kožu, zategnute mišiće, osmeh, ozareno lice i opuštenost, onda je jasno da nam je, ako to želimo, seksi kombinacija tokom leta nadohvat ruke.

Sunce budi želju

Sama izloženost suncu povećava seksualnu želju, kažu stručnjaci. Sunčeva svetlost podstiče proizvodnju seratonina, supstance koja utiče na seksualno uzbuđenje. Osim toga, organizam proizvodi i melatonin, pomoću kog ostajemo duže budni i orni za akciju. A leti je dan dug, a noći vrele...

Foto: Shutterstock

Znoj i nije tako loš

Znojenje je veoma neprijatna pojava od koje znamo da pobesnimo kada su vrućine! Ali uz znoj luči se i više feromona, supstance koja je "zadužena" da privuče suprotan pol. Vaš miris vrlo lako će privući osobu koja vam odgovara, ali ne zaboravite da to ne znači da se ne tuširate, već samo da, kada on ili ona naiđu, uživamo u seksu i feromonima.

LETO JE stvoreno za ponovno buđenje ljubavnih strasti, EVO I ZAŠTO!

Kondom iz auta? Nikako!

Bilo da ste tokom leta u mestu u kome inače živite, ili ako ste na letovanju, lepo je da se prepustite avanturi makar ona trajala samo jednu noć. Ali ipak evo pravila na koje ne smete da zaboravite kako vam letnja seksi avantura ne bi "zapala": nikako ne ostavljajte kondome u kolima! Vrele temperature mogu da oštete kondom koji je još u pakovanju. Svi znamo koliko auto može da se zagreje na suncu. Zato sve kondome iz auta bacite i koristite nove.

Foto: Shutterstock

Pazite na koprive i bube!

Seks napolju, u šumarku, na livadici, skrivenoj plaži... Može, ali prvo se dobro osvrnite. Proverite najpre da li ipak ima ljudi u blizini jer je seks na javnom mestu kažnjiv. Pored toga, pogledajte dobro da li na mestu koje ste izabrali za "seksi igrice" ima otrovnog bršljana ili koprive ili pak gnezda nekih insekata. Osip i ujedi nisu dobri za izgled, a oni na guzi mogu da budu veoma neprijatni! Pazite se i sunca, izgorela guza i te kako peče!

NEOČEKIVANI FETIŠ! Ove delove ženskog tela muškarci prosto obožavaju!

Seks u bazenu - zaboravite!

Iako se mnogi hvale da je fantastičan osećaj imati seks u vodi, zaboravite na to. Koliko god može da bude uzbudljivo, veoma je opasno. Neka bazen bude za predigru, a onda otrčite u sobu. Velika je verovatnoća da ćete nahvatati neku infekciju ili polno prenosivu bolest, pre nego orgazam. Voda ispira prirodni lubrikant i seks u vodi zna da bude vrlo neprijatan i bolan, a veliko trenje usled nedostatka lubrikanta stvara pogodno tle za bakterije i viruse. Pored toga, hlor u vodi bazena može da oštetiti kondome! Nažalost, jezero ili reke takođe nisu najpogodnije mesto za seks, ta voda nije čista, može izazvati iritaciju ako uđe u vaginu. Isto važi i za slanu morsku vodu.

Foto: Shutterstock

Pijte vodu!

Ne zaboravite da pijete vodu ili neku tečnost jer je leto, a seks je u osnovi kao dobar trening. Zato budite sigurni da ste dovoljno hidrirani pre nego što krenete u akciju, da se sve ne bi završilo padanjem u nesvest, ali ne od uzbuđenja, već od manjka tečnosti. Nekoliko kockica leda tokom predigre može da pomogne da se i krevet navlaži, što će davati osećaj svežine tokom odnosa.

 

SINDROM LETNJEG PENISA za kojim su ŽENE POLUDELE! Evo o čemu je reč!

Ne žurite

Na milion stepeni nije vam potrebno da se dodatno znojite dok žurite i dahćete bez potrebe! Smirite se, igrajte polako, dugo budite želju, nikome previše lepljivog znoja nije seksi. Odlučite se za sporiji, senzualniji seks. Istraživanja su pokazala da muškarci i žene imaju bolje orgazme kada se ka njemu ide što sporije. Nije li to cilj?

Foto: Shutterstock

Bez snimaka i fotografija!

Ne pravite snimke ili fotografije svojih nagih tela u seksi pozama. To više nije in, ali zaista! Sačuvajte lepe seksi trenutke u svojoj glavi i trudite se da ih ponovite što više puta, a ne da buljite u snimke i slike! Borite se protiv ovog poriva, ne skrećite pažnju sa onoga što radite na neki mali ekran! Uživo je najbolje.

Pazite na alkohol!

Šotovi, kokteli, vina, rakije u kombinaciji sa suncem i uzbuđenjem mogu biti fatalni! Osim što vam se na pola "igre" može fizički slošiti, mnogo alkohola može da izazove probleme na duže staze. Naročito ako je reč o pravoj avanturi sa osobom koju ste tek upoznali u letovalištu. Nikad se ne zna, možda je on/ona baš neko ko ne poštuje sva gore navedena pravila, pa ne koristi kondom, ali zato ne ispušta kameru iz ruke. Pažljivo!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija