• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lepotaizdravlje.rs

21.09.2019

15:41

NIJE BAŠ VARANJE, A NIJE DA NIJE! Da li dozvoljavate MIKRO-PREVARE u vezi?!

Ljubav

NIJE BAŠ VARANJE, A NIJE DA NIJE! Da li dozvoljavate MIKRO-PREVARE u vezi?!

Podeli vest

Dakle, vi i vaš (vrlo slatki) kolega danima pričate na poslu o vašoj ljubavi prema određenoj seriji, što znači da ste konačno našli nekoga sa kim možete pričati o novoj sezoni (s obzirom da vaš partner jedva zna da serija čak postoji)

Iako večernja razmena SMS-a sa njim o poslednjoj epizodi nije za vas nikakav bauk, vaš partner ovo može smatrati mikro-varanjem.

Foto: Shutterstock


Šta je to mikro-varanje?

Stručnjaci mikro-varanje opisuju nizom nekoliko malih aktivnosti koje čini osoba ili fizičkim i emotivnim fokusiranjem na nekoga izvan ljubavne veze. Neki primeri - lažete druge o vašem ljubavnom statusu (kažete da ste sami), imate određenu osobu u imeniku pod lažnim imenom, ili ste tajno u kontaktu sa nekim.

(FOTO) VIŠE VOLI SEKS S NJOM NEGO GOLOVE! Evo zašto je Ronaldo odlepio za Georginom!

Sve ovo je mikro-varanje. Za neke, mikro-varanje je čak i kada njihov partner lajkuje nečiju fotografiju na Instagramu. Neke od akcija su naravno kontroverzne, dok su druge potpuno normalne.

Kada treba da brinete o mikro-varanju?

Kada je u pitanju ponašanje u odnosu, svako ima svoje tumačenje onoga što je dozvoljeno, a šta nije. Ali ako vaš odnos sa nekim drugim utiče na vaš odnos sa partnerom, onda je to definitivno pokazatelj da nešto nije u redu.

Zaključak - ako ste zabrinuti zbog ponašanja vašeg partnera, pričajte o tome iskreno i postavite granice. Na kraju krajeva, sve veze treba da budu zasnovane na otvorenoj komunikaciji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija