• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

21.04.2020

07:46

SUPRUG NE OBRAĆA PAŽNJU NA MENE, "ODLEPILA" SAM ZA DEVEROM! Šokantna ispovest Srpkinje: Postalo je veoma neprijatno, provodimo vreme...

Ljubav

SUPRUG NE OBRAĆA PAŽNJU NA MENE, "ODLEPILA" SAM ZA DEVEROM! Šokantna ispovest Srpkinje: Postalo je veoma neprijatno, provodimo vreme...

Podeli vest

Zbog pandemije koronavirusa, ova žena je u karantinu u kući svoje pokojne majke, sa mužem, deverom i njegovom suprugom

- Na početku, ovo se činilo kao dobra ideja, jer smo mogli da delimo kućne poslove i brigu oko dece. Dvoje nas radi od kuće, puno radno vreme. Međutim, ovo stanje mi je postalo neprijatno jer me veoma privlači moj dever – izjavila je žena koja je želela da ostane anonimna.

- Nadala sam se da će ovo osećanje nestati, ali se, zapravo, pogoršalo, i poslednje tri sedmice mi je postalo jasno da sam i ja njemu privlačna.

- Moj suprug i ja retko upražnjavamo seks, jer on nije mnogo zainteresovan. To mu se desilo nakon rođenja našeg drugog deteta. Zbog toga sam isfrustrirana i bojim se da će se nešto dogoditi, ili da će drugi ukućani shvatiti da postoji "vibracija" između nas - priča ona, prenosi Telegraf.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar golemi

pre 4 godine

Snajka, vazno je da je sve ostaje u kuci.....zamisli da je komsija u pitanju

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija