• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: živim.hr

02.07.2020

09:13

MUŠKARCI, OTKRIVENA MAGIČNA BROJKA Ova veličina najčešće dovodi žene do orgazma

Ljubav

MUŠKARCI, OTKRIVENA MAGIČNA BROJKA Ova veličina najčešće dovodi žene do orgazma

Podeli vest

Koliko puta ste samo čuli da veličina nije bitna?! Hmmm, sudeći prema najnovijoj studiji, ova izreka daleko je od istine

Stranica Big One Datin sprovela je istraživanje u kojem je učestvovalo 4761 žena i morale su odgovoriti na samo dva pitanja vezanih za poslednji seksualni odnos koji su imale:

- Koliko je bio velik?
- Jesu li doživele orgazam?

I magična brojka bila je - 20 centimetara (to vam je negde kao veličina A4 papira). Čak 44 posto žena koje su imale iskustvo s penisom te dužine doživelo je orgazam.

Da vam bude malo lakše, studija je takođe pokazala da je penis dužine 28 centimetara zadovoljio tek 30 posto žena, a isti postotak otišao je i onima s penisom od 10 centimetara.

- Da, veličina penisa je važna, ali treba znati i s njim upravljati - napisala je jedna od učesnica. Druga je dodala da veličina pomaže, ali da isto tako ima jako puno velikih penisa koji ne znaju iskoristiti svoj potencijal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija