• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2020

08:22

KORISTE GA BEBE! Zene će ZABORAVITI TVRDOKORNE MRLJE po šporetu - ŠOK OTKRIĆE, svi joj se ZAHVALJUJU!

Ljubav

KORISTE GA BEBE! Zene će ZABORAVITI TVRDOKORNE MRLJE po šporetu - ŠOK OTKRIĆE, svi joj se ZAHVALJUJU!

Podeli vest

Genijalno!

Tvrdokorne mrlje na šporetu ponekad je teško ukloniti, čak i s najjačim sredstvom za čišćenje.

BOŠKO JE PREKO FEJSBUKA DOGOVORIO SASTANAK SA LJUBAVNIKOM SVOJE ŽENE Usledio je JEZIVI RASPLET, A KADA SU POLICAJCI OTKRILI ŠTA JE ŽENA URADILA TOG DANA, OSTALI SU U ŠOKU

No, najbolje stvari često su i najjednostavnije pa je tako ova žena oduševila internet kada je u grupi na Fejsbuku otkrila svoj trik koji uveliko olakšava taj nezavidan posao.

Foto: Pixabay

Korisnica se požalila kako su joj jaka hemijska sredstva ostavila bele mrlje na ploči za kuvanje, stoga je uzela ulje za negu dečije kože (bebi ulje) i nekoliko kapi stavila na sunđer. Prebrisala je površinu, a mrlje su jednostavno nestale.

SITA JE, PRESVUČENA, A I DALJE PLAČE! Ovo je razlog zašto je vaša beba uznemirena!

Ostali članovi grupe oduševljeni su ovom metodom i zahvalni na savetu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija