• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2020

21:00

OVU IZDAJU MU NEĆU OPROSTITI! Moj mladi ljubavnik ZAGORČAO MI JE ŽIVOT jednim potezom!

Ljubav

OVU IZDAJU MU NEĆU OPROSTITI! Moj mladi ljubavnik ZAGORČAO MI JE ŽIVOT jednim potezom!

Podeli vest

Naša čitateljka Milena K. ekskluzivno za naš portal otkriva detalje privatnog života. Prevare, intrige, najdublja intima i zaprepašćujuće obrte koje joj donosi sudbina. Potpuno ogoljena. Do srži. Da se naježite. Njenu priču pratite svake subote na Informer.rs

Pozdrav, dragi moji. Moram da vam se zahvalim na porukama podrške koju mi pružate. Zaista nisam imala predstavu kako će ovo moje otvaranje duše proći, ali sudeći po vašim reakcijama, znam da nisam pogrešila.

Pričala sam vam prošle subote o ludom iskustvu s mojim "piletom", koji me je šokirao grubošću. Još mi bride obrazi od ljubavnih šamara. Srećom, nije se više ponavljalo, a za to je zaslužan moj "majčinski" razgovor s mojim nežnim grubijanom.

- Slušaj, dečko. Opasno si mi se svideo, mnogo dobro se ljubiš, divan si ljubavnik, ali hajde više da se ne bijemo u krevetu - rekla sam mu gledajući ga u oči.

Foto: Privatna arhiva

Videla sam mu u pogledu da želi da mi da do znanja ko je dominantan u ovoj našoj uvrnutoj vezi, ali sam bila toliko ozbiljna i nepokolebljiva da je samo spustio pogled i obećao mi da više neće.

- E, tako. Sad možemo da nastavimo, pa da vidimo dokle će nas odvesti ova romansa - pomislila sam, prilično rasterećena što neću morati da trošim živce i vreme na još jedan razgovor kakvih sam s bivšim mužem imala.

Prošle su dve nedelje od našeg famoznog upoznavanja, "pile" i ja smo počeli da se viđamo intenzivnije. Ono što me je baš mučilo je što mu poznajem roditelje. Nismo toliko bliski, ali ipak ih znam.

Foto: Privatna arhiva

Kao da sam prizivala neželjeni susret, Uroš me je pozvao u subotu ujutru i saopštio mi "sjajnu" vest.

- Ljubavi, kaži dragička! Moji prave žurku večeras, čuo sam da će te zvati!

- Šta reče ovo dete - prođe mi kroz glavu dok sam pokušavala da se opasuljim.

Nisam bila ni svesna koliko me šokirao da je prošlo 10 neprijatnih sekundi u tišini...

- Halo, ljubavi... Jesi tu - prenuo me njegov glas.

Šta ću, znala sam da ovo nikako neću moći da eskiviram. Uzdahnula sam i trudeći se da zvučim što pribranije rekla sam mu da jedva čekam da dođem. Da li je potrebno da vam pričam kako mi je prošao ostatak dana u iščekivanju žurke, na koju mi se nikako nije išlo.

Foto: Privatna arhiva

Došlo je i tih 8 sati uveče, istuširana, izašla sam iz kupatila, na brzinu nabacila prvo šta mi je palo pod ruku. Neću da ga dodatno ložim, rekao je da će i on ostati kod kuće i da će biti sa svojima. Stigla sam posle pola sata u njihovu kuću, srećom, već je došlo dosta poznatih faca, pa mi nije bio toliki smor.

Uroša nigde ne vidim. Dobro je, pomislila sam, možda su ga matorci ipak oladili i poslali ga sa svojim društvom. Laknulo mi je, mada je deo mene strašno želeo da ga vidim. Prokleti deo mene koji me uvek uvlači u nevolje. A takvu sam opet i prizvala.

Ušao je na vrata i stao tik ispred mene. Nasmejao se i krenuo da me zagrli. Mahinalno sam ustuknula i pružila ruku. Preko sam ga pogledala dajući mu do znanja da ne pravi gluposti. Pa, roditelji su mu na dva metra od nas!

Iskulirao je, srećom. Hm, izgleda da ova razlika u godinama ipak radi u moju korist. Mali me sluša, priznajem da mi to prija. Seli smo svako u svoj ćošak i nastavili druženje sa ostalima. Roditelji ama baš ništa nisu posumnjali.

Približila se ponoć, gosti su polako počeli da se osipaju. Idealan trenutak da kidnem i izbegnem neželjene posledice. Ustala sam kad je Uroš bio u toaletu. Objasniću mu sutra zašto se nisam pozdravila s njim.

Foto: Privatna arhiva

Naravno, dok sam se opraštala s njegovima, osvrtala sam se kao luda svaki čas.

- Hoću li ikad otići - vrištalo je sve u meni.

Konačno, iskrala sam se. Uroš se nije vratio. Bože, kakvo olakšanje. Idem kući, napisaću malom poruku. Znam da će poludeti, al šta da radim. Stigla sam do kola, tražeći ključ u tašni. Nikako da ga napipam. Aaaaa, najgori košmar, ženska torbica u kojoj napipavaš sve osim onog što ti treba.

Nigde ih nema, počinjem sad već da se nerviram i vadim jednu po jednu stvar iz tašne. ma, kakvi, ništa. Ispali su mi negde, ubiću se, majke mi. Počela sam da se osvrćem unaokolo i gledam put odakle sam došla. A onda me je neko uhvatio za rame.

- Upomoooooć - zavrištala sam dok je srce bukvalno htelo da mi iskoči iz grudi.

- Ljubavi, tiše. Ja sam - prepoznala sam Urošev glas.

Počela sam da ga udaram koliko god jako sam mogla, a verujem da sam mu nanela ozbiljnje povrede.

Foto: Privatna arhiva

- Idiote mali, hoćeš da umrem ovde! Prepao si me, kretenu mali - krenula sam da se istresem na klipana koji mi je život skratio.

- Zar nismo rekli da nećemo više da se bijemo - razoružao me je osmehom.

Obesila sam mu se oko vrata i počela da plačem. Valjda mi se celodnevni stres zbog glupe žurke nakupio, sve je pokuljalo iz mene. Nije me puštao iz ruku dok sam ridala, nisam ni primetila da je počeo da me ljubi i stavlja ruke ispod majice.

Nisam se opirala, prijao mi je njegov dodir dok sam dolazila sebi. Odjednom sam završila na haubi, dok se on bacio preko mene. Usne su mu bile svuda, obuzela me divljačka strast, počela sam da uzvraćam...

- Sine, šta to radiš - začuo se ženski glas.

Umrla sam drugi put za 5 minuta. Bože, molim te, reci mi da to nije Uroševa majka... Želje mi ipak nisu uslišene... Prišla je na metar od nas, nisam imala kud.

- Milena?! Mi... lena - ponavljala je u neverici, držeći ključ od mojih kola u ruci.

Foto: Privatna arhiva

Ni sama ne znam odakle je iz mene izašao glas. Nisam mogla da se zaustavim.

- Jeste, ja sam. Jebiga. Ubij me, šta ću. Slobodna sam, a Uroš više nije dete - izgovorila sam u dahu.

Uroš je stajao ukopan. Pogledala sam ga i očajnički se nadala da će se i on uključiti. I onda - šok! Mali je pobegao u kuću. Đubre me ostavilo jedan na jedan s rođenom kevom! Ubila bih ga pogledom da sam mogla. Srećom, neprijatnost nije dugo trajala.

- Nadam se da shvataš da je naše prijateljstvo završeno - pogledala me je s gađenjem i bacila mi ključ koji je pao pred moje noge.

Tako, dakle. Ovo postaje ozbiljno. Na brzinu sam rukama ispeglala zgužvanu garderobu na sebi i ušla u kola. Bolje da se gubim odavde.

A malom ću sutra da se krvi napijem. Nisam još završila s njim... Ali o tome ću vam sve potanko ispričati iduće subote.

Ljubi vas Milena...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija