• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.12.2020

20:23

MOJA PRVA NOĆ U ZATVORU SA DVE DEVOJKE! Ono što sam doživela tad, nikad neću zaboratiti! Milena K. nastavlja šokantnu ispovest!

Ljubav

MOJA PRVA NOĆ U ZATVORU SA DVE DEVOJKE! Ono što sam doživela tad, nikad neću zaboratiti! Milena K. nastavlja šokantnu ispovest!

Podeli vest

Naša čitateljka Milena K. ekskluzivno za naš portal otkriva detalje privatnog života. Prevare, intrige, najdublja intima i zaprepašćujuće obrte koje joj donosi sudbina. Potpuno ogoljena. Do srži. Da se naježite. Njenu priču pratite svake subote na Informer.rs

Evo još jedne subote i još jedne moje priče. Rastali smo se pre sedam dana kod mog ulaska u zatvor.

Za one koji su neupućeni, da rezimiram ukratko. Izašla sam na sastanak na slepo, upoznala Nikolu, probudila se u svom krevetu ne sećajući se ničeg. Pozvala sam policiju kad sam utvrdila da me je omamio i opljačkao, a onda mi je inspektor rekao da su Nikolu pronašli mrtvog u svom stanu.

Pakao u najavi, ja kao prvoosumnjičena odvedena sam u zatvor pod optužbom za ubistvo. Kako je krenulo, nevina ću ležati bar mesed dana, to mi je poznato i kao laiku, kamoli kao advokatu. Mesec dana bez moje Hane, bez najbližih. Bože, šta li će mi bivši muž reći kad čuje. Tražiće zabranu starateljstva, najgore misli su mi padale na pamet. A vremena za razmišljanje ovde imate na pretek.

Ulazak u ćeliju

Uveli su me u ćeliju u kojoj su već bile dve devojke, naizgled ok, nisu delovale kao kriminalci. Odmah mi je upalo u oči da su veoma negovane, i dok sam analizirala situaciju, prišle su mi, znajući o čemu razmišljam.

Foto: Privatna arhiva

Milena K. nastavlja šokantnu ispovest

- Ne boj se, i mi smo ovde od juče. Pod istragom smo zbog nekog hakerskog napada. Nas dve smo koleginice, nismo prostitutke ni narkomanke. Biće sve ok. Zbog čega si ti ovde - pitala me je jedna od njih - neću im navoditi imena.

Kad sam im ispričala svoju priču nisu mogle da veruju šta čuju, a činilo mi se da ne veruju ni u moju nevinost. Bože, pa ja treba na sud, a nisam se ni sa kim čula. Kao u filmu, u tom momentu se pojavio policajac i pitao me želim li nekog da pozovem.

Poziv iz zatvora

Odmah sam pošla s njim do telefona i pozvala kolegu Marka. Još jednom cela priča iznova, još jedan šok s druge strane, ali kao i svaki profesionalac, Marko mi je rekao da će se nacrtasti u zatvoru odmah ujutru.

Ako ništa drugo, znala sam da sam u sigurnim rukama, Marko je stari lisac u ovakvim slučajevima, ne sumnjam da ću uskoro biti puštena. Vratila sam se mnogo spokojnija u ćeliju, poželela laku noć cimerkama i legla u krevet. Nisam smela da pokrivam lice ćebetom nepoznatog porekla, ali suze nisam mogla, a niti htela da sakrijem.

Zaspala sam ubrzo, potpuno iznurena od čitavog dana kod inspektora, pa onda transportom dovde i konačnog smeštanja iza rešetaka. Ne znam tačno kad, ali probudilo me je nekakvo čudno šuškanje u ćeliji. Trgla sam se kao oparena, ali ništa neobično nisam mogla da vidim u pomrčini. Bože, samo da nije neki miš, umrla bih kad bih ga videla.

Akcija u ćeliji

Kad sam malo došla sebi i adaptirala oči na mrak shvatila sam da šuškanje dolazi iz kreveta s druge strane ćelije. Zagledala sam se najbolje pto sam mogla... Ma, da li je moguće? Koleginice u akciji u zatvoru?! Da li su ove devojke normalne? Odakle im libido u ovakvim uslovima i pod ovakvim okolnostima?

Foto: Privatna arhiva

Milena K. završila u zatvoru

Primirula sam se, što od straha, što od namere da ih ne uznemiravam. Ali šuškanje je postajalo sve jače, sa njih dve bile su otkrivene i potpuno gole, ne hajući za mene ili za eventualni prolazak čuvara. Ovaj seks neće tako brzo kao s muškarcima. Podsetila sam se svoje nedavne avanture s devojkom. Ovo mi tek niko neće verovati, pomislila sam, a njih dve su uveliko bile u akciji.

Osetila sam kako sam preblizu prinela ćebe licu, bilo je toliko prljavo i smrdljivo da sam instinktivno dobila nagon za kijanjem. I naravno da nisam mogla da se suzdržim. Probudila sam pola zatvorskog bloka...

Predlog koji se (ne) odbija

Momentalno sam legla na bok, praveći se da spavam, ali čula sam kako je akcija naprasno prekinuta i korake koji prilaze mom krevetu.

- Milena, sve je ok. Znamo da si budna... - šapnula mi je.

Nisam odreagovala, a mislim da mi se celo telo nekontrolisano treslo.

- Dušo, pa videla sam da nas gledaš. Ne ljutim se.

Okrenula sam se polako i ugledala njeno nasmejano lice. Kao da smo na letovanju, a ne u zatvoru. Zar je moguće da ovakvi ljudi postoje na planeti.

- Hoćeš da nam se pridružiš - pitala me je opušteno kao da mi je tražila cigaretu.

Ali da ne otkrivam baš sve odjednom, strpite se do iduće subote. Ljubim vas.

Pročitajte i sve ranije ispovesti Milene K.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15