• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

08.01.2021

13:29

Izzdominiraj u Mozzartu i osvoji iPhone 12!

Ljubav

Izzdominiraj u Mozzartu i osvoji iPhone 12!

Podeli vest

U trećoj fazi Novogodišnje Dominazzije, od 8. do 14. januara, najbolji u promo igrama na online kazinu osvajaju keš bonuse, a pobednik i vredan telefon

Praznično raspoloženje u Mozzartu traje sve do 14. januara! Podela poklona u velikoj akciji Novogodišnja Dominazzija na online kazinu još nije ni blizu kraja. Dve faze takmičenja su gotove, ali krenula je i treća – od 8. do 14. januara! Potrebno je samo da se se u promo igrama – izzdominira, a najbolji će svakodnevno osvojiti keš bonuse. Mozzartov Deda Mraz će pobednika treće faze nagraditi sa iPhone 12!

Foto: Promo

Novogodišnja groznica počela je još 21. decembra, a do Božića su najbolji igrači na online kazinu svakodnevno osvajali keš bonuse, a na kraju i vredne nagrade: iPhone 12 Pro Max, iPhone 12, MacBook Air, iPad Air i Sony Playstation 5.

Sada je opet u igri vredan telefon! Počinje treća faza takmičenja – od 8. do 14. januara, 30 igrača sa najvećim brojem dobitnih spinova na igrama iz promocije osvajaju keš nagrade svakog dana, a igrač sa najvećim ukupnim brojem dobitnih spinova na promo igrama će osvojiti iPhone 12!

Poseti stranicu Novogodišnja Dominazzija i otvori svoj poklon. Vreme je da izzdominiraš!


Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija