• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.02.2022

10:06

NAPITAK KOJI ĆE PREPORODITI VAŠE LICE! Jabukovo sirće za bubuljice i pege

Ljubav

NAPITAK KOJI ĆE PREPORODITI VAŠE LICE! Jabukovo sirće za bubuljice i pege

Podeli vest

Jabukovo sirće je višestruko korisno i blagotvorno za ljudski organizam, a može da doprinese i lepoti

 Kozmetičari koji više vole prirodne preparate bez hemijskih sastojaka tvrde da ova vrsta sirćeta uklanja bubuljice i briše staračke pege.

Jabukovo sirće, naime, ima pH vrednost veoma sličnu vrednosti ljudske kože, a upravo to svojstvo prirodne alfa kiseline smiruje i obnavlja kožu. Ova namirnica smiruje i svrab kod suve kože, smanjuje pore i zateže kožu.

Čišćenje kože

Prirodna kiselina u sirćetu koja potiče od jabuka deluje antibakterijski na bubuljice na licu. Jednom dnevno nanesite sirće vaticom na lice, dobro ga očistite, pa isperite mlakom vodom.

Foto: Shutterstock

Jabukovo sirće

Za proširene pore

Sirće smanjuje pore, zateže kožu i podstiče cirkulaciju.
Pomešajte pola čaše vode i pola čaše sirćeta, pa dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja od lavande. Vaticom nanesite smesu na kožu i pustite da deluje dva minuta. Ponavljajte tretman do dva puta dnevno.

Uklanja fleke

Kiselina u sirćetu uklanja izumrle ćelije površinskog sloja kože. Vremenom, redovnom upotrebom možete smanjiti broj staračkih pega na licu.

Sirćetom natopite vaticu i prislonite direktno na mesta gde imate pege. Ostavite sirće da deluje dvadesetak minuta. Ako ovaj postupak ponavljate svakodnevno, za mesec i po dana već će se videti rezultati, tj. ujednačen ten.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija