• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

26.03.2022

18:18

ZBOG OVOG NAČINA ISHRANE JE PRAVA ZGODNICA! Evo šta se nalazi na JELOVNIKU Megan Markl!

Ljubav

ZBOG OVOG NAČINA ISHRANE JE PRAVA ZGODNICA! Evo šta se nalazi na JELOVNIKU Megan Markl!

Podeli vest

Mnogi ne bi mogli da isprate njen način ishrane.

Nema sumnje da je Megan Markl jedna od najzgodnijih dama na svetu. Međutim, za njen izgled nije zaslužna samo genetika, kao što mnoge javne ličnosti vole da istaknu za sebe. 

Za Meganinu vitku figuru, zaslužna je isključivo ishrana i fizička aktivnost. 

Ona je u nekoliko navrata davala intervjue mnogim magazinima, objašnjavajući iz čega se sastoji njen jelovnik.

Megan Markl dan uvek započinje toplom vodom s malo limunovog soka, objasnila je u intervjuu za časopis "Delish". Počasti se toplom vodom čim se probudi. Ovaj jednostavan napitak, koji svako može pripremiti sa svežim limunom, osvežava, razbuđuje i takođe olakšava varenje.

Kako je istakla, sebi s vremena na vreme dozvoljava da se počasti nečim slatkim, ali samo povremeno. Megan za ručak i večeru često sebi pripremi izdašnu salatu s proteinima i kinoom ili pirinčem. Ponekad pojede i pasulj, koji je takođe odličan izvor proteina, dok za popodnevni "zalogaj", voli da popije zeleni sok.

- Trudim se da tokom nedelje jedem vegansku hranu, ali vikendom sebi dozvoljavam veću fleksibilnost - otkrila je jednom prilikom Megan Markl. Pored toga, ona priznaje da favorizuje hranu koja daje sjaj koži i omogućava joj da spava kvalitetnije, te ima više energije, piše "Vogue".

- Ako nemam vremena za dugi trening, uzmem svog psa i odem na trčanje. Ne brinem o sebi samo iz estetskih razloga već da bih se prvenstveno dobro osećala. Moja fizička aktivnost je moja motivacija - rekla je Megan 2016. za "Best Health".

Pre mnogo godina, u intervjuu za Today, rekla je da voli humus, šargarepu i krekere. Humus nije niskokaloričan, ali ovaj orijentalni specijalitet, pripremljen od leblebije, smatra se zdravim, jer je bogat izvor magnezijuma i vitamina B6. Humus je takođe izvrstan izvor biljnih proteina. Dakle, odličan namaz za trenutke kada dođe želja za grickalicama.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija