• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

19.05.2022

20:49

DŽABE PORIČEŠ! Ovih 10 stvari JASNO ODAJE da si se zaljubila!

Shutterstock

Ljubav

DŽABE PORIČEŠ! Ovih 10 stvari JASNO ODAJE da si se zaljubila!

Podeli vest

Čak i ako odbijaš da priznaš, ovi znaci nepogrešivo pokazuju da si se zaljubila.

Kada se radi o ljubavi, jedno je sigurno, koliko god poricala sebi i drugima, postoje neke stvari koje će te odati i jasno pokazati da si zaljubljena

1. Smatraš ga neuobičajeno smešnim.

Kompatibilan smisao za humor je važan za doživotnu vezu. Kada se zaljubiš u nekoga, odjednom se više smeješ njegovim šalama. Da li su ranije bili smešni? Ne možeš reći. Sve što znaš je da te on tera na osmeh i da ti endorfini trči kroz vene.

2. Proveravaš svoj telefon da vidiš da li ti je poslao poruku.

Proveravaš svoje poruke da bi videla da li imaš obaveštenje od određene osobe i razočaraš se kada je ne dobiješ. Stalno gledaš u ekran, ne bi li se njegovo ime pojavilo.

3. Proveravaš (tj. uhodiš ga) na društvenim mrežama.

Kada shvatiš da nije poslao poruke, na kraju kreneš u proveru u njegovih profila na društvenim mrežama. Proveravate njegov Instagram da vidite da li mu se nedavno dopao neki post. Fejsbuk ti pokazuje kada je nedavno bio aktivan, a si kao FBI kada je ovo u pitanju.

4. Zavidiš drugim ženama.

Žene postaju odmah bolna tema kada je on u pitanju. Ali zašto bi to bilo važno? Dozvoljeno mu je da ima prijateljice. Možda je to zato što ti se sviđa više nego što bi trebalo.

Foto: Shutterstock

ljubomora

5. Praviš izgovore se da ga više vidiš.

Iako će ti možda trebati još nekoliko minuta da stigneš kući, rado ćeš izmisliti nešto, ako to znači da možeš da ga vidiš. 

6. Iskreno si zainteresovana za njegov dan.

Želiš da znaš kako je prošao njegov dan. Brineš se i ulažeš se u sve velike i male stvari koje se dešavaju u njegovom životu. Zaokuplja si činjenicama i detaljima i kažeš mu da ništa ne preskače. Možda samo voliš da ga čuješ kako priča.

7. Uhvatiš sebe da ga gledaš nešto duže nego inače.

Da li je uvek imao osmeh sa rupicama? Da li je ta pega uvek bila tu? Možda to ranije nisi videla, ali ga sada duže posmatraš i primećuješ svakakve sitnice.

8. Pitaš ga da li dolazi na grupna dešavanja.

Tvoji prijatelji su pravili planove, a ti slučajno pitaš da li i on dolazi. Pokušavaš da se ponašaš hladno. Trudiš se da ne izgledaš razočarano ako on ne dolazi, ali i ne previše nestrpljivo ako će doći. 

9. Sitnice te podsećaju na njega i pamtiš male stvari o njemu.

Ožiljak koji je dobio na levom kuku od operacije ili kako voli sladoled od vanile, su sitni detalji koje je rekao u prolazu, ali ih se sećaš. Svaki put kada osetiš miris bioskopskih kokica, podsetiš se filma koji ste zajedno gledali. To su male stvari zbog kojih ti um iznenada odluta do njega.

10. Ne možeš ga izbaciš iz glave.

Sve što radiš odjednom te podseća na njega. Nisi sigurna zašto, ali on vam je uvek na umu. Mogla bi da pereš sudove i pomisliš koliko biste se više zabavili da ih perete zajedno. To je frustrirajuće, a ne znaš zašto.

Možda, samo možda, možda se zaljubljuješ (ili si već zaljubljena) u njega. I da li je to tako loše?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija