• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

11:00

3 zdravstvene navike zbog kojih Sofija Vergara izgleda NEVEROVATNO u 49. godini

Reuters

Ljubav

3 zdravstvene navike zbog kojih Sofija Vergara izgleda NEVEROVATNO u 49. godini

Podeli vest

Zanosna glumica Sofija Vergara (49) mnogima je poznata iz serije "Moderna porodica", ali niko nije imun na njene izazovne fotografije koje redovno objavljuje na Instagramu. Predstavljamo vam zdravstvene navike kojih se Sofija pridržava

Ukoliko se pitate kako kolumbijsko- američka glumica ostaje u top formi, mi vam predstavljamo 3 navike u ishrani zbog kojih ona izgleda sjajno.

1. Sve radi umereno

Pre nekoliko godina Sofija je za Fox News otkrila kojih pravila se pridržava.

- Sve umereno. Ne previše hrane, ne previše vežbanja, ništa previše - rekla je ona.

 

 

A onda je Vergara nastavila:

" I naravno, nosite kremu za sunčanje, radite ono što vam dermatolog kaže jer to pomaže u procesu starenja:"

2. Kalorije su joj važne

Sofija izbegava ugljene hidrate i broji kalorije. Umereno jedenje podrazumeva da ne unosite više kalorija nego što je vašem telu potrebno da bi funkcionisalo, prenosi Eatthis.com

Prema američkoj Upravi za hranu i lekove, odrasloj osobi između 41 i 45 godina je potrebno sega 2.000 kalorija dnevno. Prekomerna potrošnja kalorija dovodi do povećanja telesne težine, dijabetesa, srčanih bolesti...

Foto: Reuters/Mario Anzuoni

3. Raznovrsna ishrana

Sofija ima bogatu ishranu. To podrazumeva da se Vergarin doručak sastoji se od jogurta sa muslijem, čia semenkama i borovnicama. Ručak može da uključuje nemasne proteine kao što je riba i sveža salata.

Večera može da se sastoji od sušija, pirinča, povrća kuvanog na pari ili drugih nemasnih proteina i povrća.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija