• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.08.2022

16:44

MUŠKARCE PRIVLAČE OVE OSOBINE! Ako imate neke od sledećih karakteristika, onda ste fatalna!

Ljubav

MUŠKARCE PRIVLAČE OVE OSOBINE! Ako imate neke od sledećih karakteristika, onda ste fatalna!

Podeli vest

Žene sa ovim osobinama izluđuju muškarce

Samopouzdana je


Muškarci ne žele žene s velikim egom, već one koje se osećaju dobro u svojoj koži, znaju ko su i u kom smeru se kreću. Samopouzdanje na ženi pravim je muškarcima totalno seksi.

Ima smisao za humor (s merom)


Muškarce ne privlači žena koja se smeje na silu ili to čini na svaku izgovorenu njegovu reč, bez obzira je li duhovita ili ne. Naprotiv, cenu ženu koja se zna nasmejati i podeliti šalu, ali nije pregruba i previše sarkastična u svom smislu za humor.

Foto: Shutterstock

Osmeh koji privlači!

Veruje svom mišljenju


Mnogo žena formira svoje mišljenje na temelju tuđih mišljenja, a žena koja odabere da će biti s muškarcem tek nakon što ga odobre njene prijateljice muškarcu se ne sviđa. On umesto toga preferira partnerku koja će mu dati svu svoju pažnju i sama zaključiti je li vredan njenog vremena i truda.

Ponosi se svojim izgledom


Muškarci vole ženu koja se ponosi svakim detaljem svoga izgleda, ne samo odećom i obućom koju nosi. Ona pazi na frizuru, manikir, oralnu higijenu i nosi suptilan miris koji očarava čula. Većina muškaraca primećuje detalje.

Foto: Shutterstock

Strastvena je


Strastvena žena je uzbudljiva žena. No pravi muškarci ne žele samo strastvenu ženu u krevetu, već onu koja sa strašću obavlja svoj posao i hobije, ona koja prezentuje svoje ideje bez straha od osuđivanja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija