• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

29.08.2022

10:58

7 MESTA NA KOJIMA TE DODIRUJE I ŠTA TO ZNAČI! Od milovanja lica, do dodira kukova!

Ljubav

7 MESTA NA KOJIMA TE DODIRUJE I ŠTA TO ZNAČI! Od milovanja lica, do dodira kukova!

Podeli vest

Mesto na kojima te dodiruje šalje različitu poruku, možda mu se samo dopadaš, a možda je već razvio romantična osećanja

Ukoliko si primetila da te muškarac dodiruje na određenim delovima tela, treba da znaš da svaki od tih dodira nosi sa sobom i određenu poruku. 

Ako nisi sigurna šta ti njegovi dodiri znače, evo i objašnjenja:

1. Lice

Ukoliko želi da ti dira lice, znači da želi da bude blizu tebe. Pomislili biste da muškarcima lice nije toliko zanimljivo, poput grudi ili zadnjice, ali to baš nije tako. Postoje neki delovi lica koji intrigiraju muškarca, čim vas ugleda.

2. Kosa

Ako ti muškarac dira kosu, to znači da je razvio neka romantična osećanja prema tebi. Recimo da se znate već neko vreme, i provodite vreme zajedno, ali ne znaš šta oseća prema tebi - ovo bi trebalo da ti reši nedoumice.

3. Ruke

Dodir ruku je govor tela koji kao da vrišti da mu se sviđaš. Zašto bi ti prijatelj ili neko koga površno znaš, dodirivao ruku?

Foto: pexels.com

dodir

4. Noge

Za razliku od drugih delova tela, koji su već spomenuti, noge su delikatniji deo ženskog tela i nema potrebe da ih muškarac dodiruje, osim ako nije lud za tobom.

5. Leđa

Ako muškarac stavi ruku na tvoja leđa, daje ti sigurnost. Možda ne toliko fizičku, koliko emocionalnu, ali ti stavlja do znanja da je odmah iza tebe i da možeš da računaš na njega u svakoj situaciji.

6. Ramena

Pomislili biste da ramena nisu važan deo ženskog tela, ali ne biste bili u pravu. To nema nikakve veze sa senzualnošću, ima veze sa podrškom, kao dodir leđa.

7. Kukovi

Ukoliko ti dodiruje kukove, onda možeš biti sigurna da želi da te ima. Nema više igranja ili jurnjave okolo. Ovo je trenutak kada padaju maske i otvaraju se karte na sto. Bolje ti je da to iskoristiš i budeš otvorena oko svojih osećanja. Ko zna, možda je baš on muškarac tvojih snova, prenosi Instagram profil hissecretobsession_1.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija