• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2022

13:09

TO MI NAJTEŽE PADA! Jedna od NAJLEPŠIH žena na SVETU otkrila kako je biti SAMOHRANA majka

Ljubav

TO MI NAJTEŽE PADA! Jedna od NAJLEPŠIH žena na SVETU otkrila kako je biti SAMOHRANA majka

Podeli vest

Jedna od najlepših žena na svetu, supermodel Emili Ratajkovski, koja se razvodi od biznismena Sebastijana Ber Meklerda, progovorila je u novom intervjuu za "Vog" o tome kako je biti samohrana majka, ali i da život nije "crveni tepih"

Razlog kraha bračne zajednica bila je njegova prevara, što je i direktno potvrdio neimenovani izvor blizak Ratajkovskoj.

 - Da, varao je. On je serijski varalica. To je odvratno -  rekao je za E!News.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Danas, Emili sama podiže 18-mesečnog SINA, a u intervjuu za pomenuti časopis je otkrila kako izgleda njena dnevna rutina.

 - Naravno, on se budi rano ujutru, a sa njim se budim i ja -  počela je manekenka, te dodala da nema dadilju da joj pomaže oko jutarnje rutine.

"Prva stvar koju radim je menjanje pelena, a zatim sledi priprema doručka za njega. Nakon toga, dolazim ja. Spremam sebi kafu i 'buljim' u njega dok jede".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Ona je, takođe, istakla da su joj to njsrećnija jutra sa svojim sinom, jer tih nekoliko sati može u potpunosti da mu se posveti pre nego što krene na posao.

 - Kasnije dolazi dadilja, a ja moram da idem na posao. Tada se brzo oblačim i izlazim iz kuće. Priznajem, to mi najteže pada -  rekla je Ratajkovski.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija