• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2022

14:45

KAKO DA OSVOJITE BILO KOG MUŠKARCA? Ovo su uspešne TEHNIKE ZAVOĐENJA!

Ljubav

KAKO DA OSVOJITE BILO KOG MUŠKARCA? Ovo su uspešne TEHNIKE ZAVOĐENJA!

Podeli vest

Kada je u pitanju zavođenje muškarca, samo izgled nije dovoljan. Naravno da može privući pažnju bilo kog tipa, ali postoji mnogo više od toga kada je u pitanju osvajanje

Privlačne usne ne znače ništa ako žena ne zna da izabere prave reči koje će izazvati interesovanje muškarca. Umetnost zavođenja je mnogo više od haljine za impresioniranje i mi smo tu da vam ispričamo sve o tome.

Foto: Shutterstock

Usne

Da biste zavele muškarca, prvo morate da zavedete sebe

Naučite da budete svoji. Zaboravite na sve skupe stvari zbog kojih ćete odmah izgledati lepo. Zaboravite na nametnute standarde lepote i fokusirajte se samo na sebe. Koje su stvari koje najviše volite kod sebe? Da li ste radoznali, ekstrovertni, brižni, velikodušni? Koje su stvari koje biste želeli da promenite kod sebe? Zavođenje sebe znači biti u kontaktu sa svojim pravim ja. Da biste zaveli muškarca, morate znati ko ste i šta nudite.

Samopouzdanje je nešto što se ne može kupiti. Dolazi iz vas, a ne iz drugih trivijalnih stvari. Zaljubite se u svoje nesavršenosti i povećaćete svoje samopouzdanje. Pokažite svetu da ste ponosni na to ko ste i zavest ćete svakog muškarca kojeg poželite.

Prva stvar koju muškarac primeti kod vas je vaša vibracija

Foto: Shutterstock

Osmeh

Žene obično ne obraćaju toliko pažnje na to kakva osećanja imaju prema sebi, jer se samo fokusiraju na to kako ih drugi doživljavaju. Sve što se tiče vaše ličnosti čini vas onim što jeste. Prva stvar koju muškarac primeti kod vas nije ono što nosite, već vaša vibracija. Ako nosite ono što vam čini prijatnim, to će se pokazati u vašem stavu. Ako ne nosite, radije ćete izgledati frustrirano ili iznervirano.

Kako onda zavesti nekoga ako se uopšte ne osećate dobro?

Jedan iskren osmeh ima moć da zavede svakog muškarca. To će mu pokazati da sebe ne shvatate previše ozbiljno i da ste dobro raspoloženi i da ste zabavni. Kada muškarcu prenesete osmeh, vodite računa da uspostavite kontakt očima nekoliko sekundi. Ovo će zadržati njegovu pažnju.

Morate naučiti kako da flertujete rečima i govorom tela

Obratite više pažnje na ono što ćete reći umesto na ono što ćete obući. Sigurno je nemoguće predvideti tok razgovora, ali je veoma važno izgovoriti prave reči u pravo vreme. Ne govorite prvo što vam padne na pamet, stvorite misteriju i izgradite je na koketni način. Ako vam muškarac postavi pitanje, a vi odmah date odgovor, nema zavođenja. Ali ako ga navedete da nagađa, on će se krčkati neko vreme dok mu konačno ne date odgovor.

Zavođenje je održavanje misterije, igranje rečima, kreativnost i davanje svega malo po malo. Takođe se radi o davanju odgovora govorom tela. To je moćno sredstvo za korišćenje sa pravim rečima. Suptilne čvrste, zatvorene oči, igranje kosom, spontanost, sve to će ga zavesti. Izbegavajte da prekrstite ruke jer je to veliki znak rezervisane osobe.

Možete zavesti muškarca svojom inteligencijom, smislom za humor, spontanošću, govorom tela, a sve to bez skidanja odeće ili dodirivanja. Muškarci su sigurno vizuelna bića, ali fizički izgled će samo privući njihovu pažnju. Vaša ličnost je ta koja će osvojiti njihovo srce i zavesti njihov um.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija