• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

28.12.2022

08:51

NIJE SAMO "VOLIM TE"! 7 fraza koje SVAKA DEVOJKA želi da čuje od svog partnera!

Shutterstock

Ljubav

NIJE SAMO "VOLIM TE"! 7 fraza koje SVAKA DEVOJKA želi da čuje od svog partnera!

Podeli vest

Iako sve devojke vole da čuju da ih partner voli, fraze poput "ponosan sam na tebe", "cenim te", "prelepa si" i još nekoliko drugih, takođe su veoma važne

Niko ne osporava značaj tog čuvenog "volim te", ali u isto vreme svaka devojka voli da čuje i neke od ovih fraza:

1. "Ti to možeš"

Možda jedna od najvažnijih uloga koju partner igra u našim životima je "navijač". Bilo da treba da uradite neki projekat ili taj poslednji, pretežak čučanj, važno je da imate njegovu podršku.

2. "Ponosan sam na tebe"

Kada završite sa poslednjim zalogajem zdrave salate umesto uobičajene krofne ili radni projekat, najbolja stvar koju vaš muškarac može da uradi je da se nadima od ponosa i da izrazi kako misli da ste sjajni. Uvek je lepo čuti da je ponosan na vas.

3. "Prelepa si"

Svi smo bili primaoci neiskrenih komplimenata, i zbog toga ova fraza prečesto izaziva samo prevrtanje očima. Ali nema ničeg sličnog osećaju koji imamo kada čovek koga volimo ispusti ovu izjavu kad se probudimo, natečenih očiju - i znajući da to misli.

Foto: Shutterstock

ljubav

4. "Cenim te"

Iznosimo smeće, jer se to radi kada je kanta puna. Spajamo njihove čarape u parove, jer ne možemo da podnesemo pomisao na još jednog zalutalog "usamljenika". U suštini, nije to ništa posebno, ali je lepo znati da je primećeno.

5. "Dozvoli da te odvedem na sastanak"

Rutina je tihi ubica strasti, ljudi. Dakle, kada muškarac želi da se oslobodi netrpeljivog gledanja filmova i izvede vas u noćni izlazak, ili možda na domaći obrok na vašoj terasi, on time pokazuje da želi da održi iskru živom.

6. "Podržavam te"

Ako vam vaš muškarac čuva leđa, znate da nema toga što ne možete da uradite.

7. "Žao mi je"

Ne mislimo na onu frazu izbačenu usred svađe, samo da bi vas ućutkap. Govorimo o "izvini" čije je  značenjen "Razumem te, žao mi je što sam doprineo ovoj situaciji i daću sve od sebe da to nikada ne dešava ponovo." Kada se tako kaže, ima li išta više ljubavi, prenosti YourTango.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija