• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2022

15:40

ŠOK I NEVERICA! Uradila DNK TEST, pa saznala da SUPRUG nije OTAC njenog DETETA! A svi se pitaju JEDNU STVAR

Shutterstock

Ljubav

ŠOK I NEVERICA! Uradila DNK TEST, pa saznala da SUPRUG nije OTAC njenog DETETA! A svi se pitaju JEDNU STVAR

Podeli vest

Jedna mlada majka odlučila je da uradi tajno DNK test, a onda se potpuno šokirala kada je saznala da suprug nije otac njene ćerke

Mlada majka, koja je želela da ostane anonimna, podelila je na internetu svoju priču. Nakon što je primetila nešto čudno na jednom svom detetu, odlučila je da uradi tajni DNK test, prenosi Daily Star.

Ono što je iznenadilo mnoge ljude jeste činjenica da majka nije bila neverna svom mužu, pa ne razumeju kako je test negativan.

Majka je bila u šoku jer nikada nije imala aferu ni s kim otkako je upoznala svog supruga. Potom su ljudi ponudili različita objašnjenja kada je moguće da dete ima različit DNK u slučajevima da je majka bila verna svom mužu.

Foto: Pixabay

 - Verujem joj kada kaže da nije bila s nijednim muškarcem, osim sa suprugom. Neki profesionalci sugerišu da postoji verovatnost da dete nosi DNK samo jednog roditelja i to je naučno dokazano -  bio je jedan komentar.

 - Šta ako ju je muž drogirao ili ju je neko omamio ili je jednostvano muškarac impotentan i deca nisu njihova -  glasio je drugi komentar.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 1 godinu

Није то ништа чудно, знам за многo девојака које су убеђивале своје родитеље да су остале трудне јер су се брисале пешкиром који је пре њих користио мушкарац или су се купале у базену у коме је било пуно младих момака. Да ли су им родитељи поверовали, не знам.

mixer

pre 1 godinu

To je tzv telegonija .To su znali nasi stari . Svaki prethodni partner ostavlja svoj neizbrisiv trag. Zato ce zapadna civilizacija propasti

nenad

pre 1 godinu

Ovdje je možda riječ o partenogenezi, pojavi koja se suspreće kod mnogih životinjskih vrsta, posebice kod insekata (pčela), tj. kada se plod razvje samo iz ženske spolne stanice. U prilog tome govori da je dijete ženskog spola, jer nastajanje muškog djeteta partenogenezom je nemoguće (jer mora imati kromosom Y, a on može potjecatati jedino od oca). U svakom slučaju zanimljiv prirodni fenomen, koji će znanstvenici - nadam se - malo više pozabaviti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija