• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2022

14:45

OVE NAMIRNICE KONZUMIRAMO UJUTRO, A NISU DOBRE ZA ZDRAVLJE! Evo zašto ne treba da ih uzimate na prazan stomak

Shutterstock

Ljubav

OVE NAMIRNICE KONZUMIRAMO UJUTRO, A NISU DOBRE ZA ZDRAVLJE! Evo zašto ne treba da ih uzimate na prazan stomak

Podeli vest

Mnogi ljudi vole da započnu dan čašom jogurta ili recimo bananom, ali to i nije tako dobra ideja jer mogu da izazovu probleme sa želucem

Citrusi

Mnogi vole da popiju čašu ceđene narandže ili limuna čim ustanu. Međutim, citrusi mogu izazvati gorušicu, te ako imate problema sa želucem, izbegavajte ih tokom jutarnjih časova.

Banana

Banana na prazan želudac veoma je loša ideja, jer može naglo podići nivo šećera u krvi, a potom i naglo spustiti. Posledica toga jesu napadi gladi koji se mogu javiti tokom dana.

Foto: Shutterstock

Banane

Sirovo povrće

Sirovo povrće obiluje mineralima, vitaminima i vlaknima, ali nije preporučljivo da se jede kao doručak. Kada se unosi na prazan želudac, pravi veliki izazov za naš digestivni trakt.

Jogurt

Nije mali broj onih koji vole da popiju čašu jogurta čim ustanu. Ova namirnica sadrži zdrave mlečne bakterije, ali one ne stignu do creva jer ih jaka želudačna kiselina ubije.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sprema se haos u Partizanu! Čak 79 legendi potpisalo apel protiv uprave
Partizan

Sprema se haos u Partizanu! Čak 79 legendi potpisalo apel protiv uprave

Predstojeće leto biće veoma burno u Humskoj 1 i aktuelna uprava doživeće udar kakav nije u proteklih sedam godina! Članovi Udruženja bivših igrača, trenera i istaknutih sportskih radnika Fudbalskog kluba Partizan uputili su javni apel nadležnim institucijama i javnosti sa zahtevom za podršku za, kako je navedeno, oslobađanje FK Partizan.

29.05.2024

09:43

Planeta

(VIDEO) Američke bombe zapalile ljude u Gazi! Stručnjaci tvrde: Oružje korišćeno u napadu na kamp u Rafi je proizveo Vašington!
Planeta

(VIDEO) Američke bombe zapalile ljude u Gazi! Stručnjaci tvrde: Oružje korišćeno u napadu na kamp u Rafi je proizveo Vašington!

Bombe korišćene u izraelskom vazdušnom udaru koji je u nedelju uzrokovao veliki požar u području sa šatorima za raseljene Palestince u Rafi, kad je stradalo najmanje 45 ljudi, napravljene su u Sjedinjenim Američkim Državama, piše “Njujork tajms”. List se poziva na vizuelne dokaze koje su pregledali njihovi i stručnjaci za oružje.

29.05.2024

13:55

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54