• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

23.04.2023

07:56

DIJETA JOJ JE BILA TOLIKO SUROVA! Telo je počelo da jede njeno srce, kako bi dobilo energiju!

Shutterstock

Ljubav

DIJETA JOJ JE BILA TOLIKO SUROVA! Telo je počelo da jede njeno srce, kako bi dobilo energiju!

Podeli vest

Žena tvrdi da je držala toliko jaku dijetu, da je njeno telo počelo da jede samo sebe.

Brižid Delanei, velnes novinarka, otišla je na 101-dnevnu "detoksikaciju", gde su pravila nalagala da ne sme da jede dve nedelje.

Velnes dijeta, koja, prema njenoj veb stranici, obećava da će "resetovati" vaše telo, pokazala se brutalnom.

Umesto hrane, Brižid je dobila instrukcije da pije biljne mešavine, koje su joj davale samo 250 kalorija svakog dana.

Zatim joj je preostalih 87 dana rečeno da se ograniči na samo 50 g piletine ili kuvano jaje ili pola krastavca.

Dijeta je bivšu advokaticu s vremena na vreme učinila toliko ludom, da se nije osećala bezbedno da pređe ulicu. Takođe ju je dovela u stanje ketoze, proces sagorevanja masti, koji stvara kiseli aceton u telu, zbog čega je smrdela.

Foto: Shutterstock

dijeta

- U jednom trenutku sam pomislila da je neko ostavio trulu piletinu ispred prozora moje spavaće sobe, pre nego što sam shvatila da smrad dolazi od mene - napisala je za MailOnline.

Takođe je patila od nesanice, imala noći natopljene znojem i mučili su je strašni snovi.

Brižid je odustala nakon 70 dana traumatske dijete, nakon što je dobila bolove u grudima koji su bili toliko oštri da je verovala da ima srčani udar.

Klinika koja je nadgledala novinarku joj je rekla da ne brine, ali dve godine kasnije, klinika je zatvorena, a doktor koji ju je vodio iznenada je otišao u penziju.

Akademik specijalizovan za post i metabolizam kasnije joj je rekao da su bolovi u grudima verovatno bili njeno sopstveno telo koje je jelo svoj srčani mišić, kao gorivo.

- Ako je bilo ikakvih koristi osim bola, bile su kratkotrajne. Vratila sam svu težinu, plus nekoliko kilograma više, za šest meseci - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31