• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.05.2023

23:20

PERIOD BEZ INTIMNIH ODNOSA MOŽE BITI I DOBAR: Ovo su četiri razloga

Shutterstock

Ljubav

PERIOD BEZ INTIMNIH ODNOSA MOŽE BITI I DOBAR: Ovo su četiri razloga

Podeli vest

Vreme koje ćete provesti bez seksa idealna je prilika da saznate šta vas uzbuđuje, a šta ne. Takođe, možete da se posvetite postizanju bolje forme, ali i da se odmorite od neprekidnog straha od neželjene trudnoće.

Višak vremena odlična je prilika da se posvetite sebi, pa i istraživanju sopstvenog tela. Period bez vođenja ljubavi može da promeni prioritete.

Iako seks jača srce i produžava život, i 'sušna' razdoblja imaju svojih prednosti, naročito za psihičko zdravlje. 

Vreme koje ćete provesti bez seksa idealna je prilika da saznate šta vas uzbuđuje, a šta ne. Takođe, možete da se posvetite postizanju bolje forme, okrenete se nekim zdravijim navikama... 

Foto: Shutterstock

Višak vremena iskoristite za vežbanje

Više vežbe, više samopouzdanja

Neretko se dešava da žene tokom seksa postaju nesigurne u svoje telo, preispituju se da li su dovoljno dobre ili privlačne i šta može loše da utiče na njihovo samopouzdanje.

Period uzdržavanja od intimnih odnosa može da promeni vaše prioritete pa višak vremena iskoristite za vežbanje i promenu ishrane. Bolja forma će sasvim sigurno podići samopouzdanje i poboljšati način na koji gledate svoje telo. 

Istraživanje vlastitog tela

'Sušno' razdoblje je izvrsna prilika za istraživanje vlastitog tela. Od samozadovoljavanja najviše koristi imaće oni koji nikada ili bar ne tako često nisu postigli orgazam pa sada mogu da saznaju šta ih uzbuđuje, a šta ne, te kako na koje dodire reaguju.

Foto: Shutterstock

Kad nema seksa manje je drame i svađe

Nema drame i svađe

Život u vezi uprkos prednostima može biti i jako naporan. Partneri međusobno treba da se usklade i budu spremni na kompromise. Javljaju se razne rasprave pa i po pitanju seksa, zbog čega su svađe često neizbežne. Kad nema seksa manje je drame i svađe. 

Više ćete ceniti seks

Vreme provedeno bez seksa naučiće vas kako da više cenite intimne odnose. Kada se takav period završi, vođenje ljubavi biće intenzivniji, naročito ako se iskoriste veštine koje ste naučili istražujući vlastito telo, piše Your Tango.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija