• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2023

09:11

ŽELIM DECU, ALI SE PLAŠIM! Poznata manekenka priznala da PLAČE kada razmišlja o deci sa Džastinom Biberom

EPAIMAGES

Ljubav

ŽELIM DECU, ALI SE PLAŠIM! Poznata manekenka priznala da PLAČE kada razmišlja o deci sa Džastinom Biberom

Podeli vest

Supruga Džastina Bibera, Hejli govorila je o njihovom braku ali i proširenju porodice, pa je priznala da se plaši da ima decu.

Hejli je bila iskrenija nego ikada, pa je progovorila o njihovoj najdubljoj intimi ali i pitanju dece.

- Bukvalno plačem zbog ovoga sve vreme. Tako želim decu, ali se plašim. Dovoljno je da ljudi govore stvari o mom mužu ili mojim prijateljima. Ne mogu da zamislim da moram da se suočim sa ljudima koji govore stvari o detetu - rekla je iskreno Hejli u novom intervjuu za The Sundai Times.

Foto: EPAIMAGES

Džastin i Hejli

Hejli i Džastin su se venčali kao veoma mladi, ona je imala 21, a on 23. godine. Džastin je nekoliko puta naglašavao da u potpunosti razme Hejli jer još uvek ne želi decu.

 - Voleo bih da imam malo pleme. Ali, da, to je njeno telo i njena je odluka. Ali mislim da Hejli još uvek ima neke stvari koje želi da postigne pre dece i mislim da ... jednostavno još nije spremna. I to je u redu - rekao je Džastin u emisiji kod Elen Dedženeris.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija