• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

19.05.2023

22:00

3 PITANJA koja će vam pomoći da RASKINETE vezu sa MANIPULATOROM!

Shutterstock

Ljubav

3 PITANJA koja će vam pomoći da RASKINETE vezu sa MANIPULATOROM!

Podeli vest

Ekspert za partnerske odnose, Slađana Trikić otkriva da će vam odgovor na pitanja poput "Šta mi zaista nedostaje kod te osobe", pomoći da izađete iz manipulativne veze.

Iako bi ljubavna veza trebalo da bude nešto što ulepšava život, pojedine devojke imaju tu nesreću da upadnu u začarani krug manipolativnih odnosa iz kojih kasnije teško izlaze.

Međutim, transformacioni kouč, specijalizovana za partnerske odnose, Slađana Trikić, otkriva da ćete odgovaranjem na naredna pitanja, načiniti važan korak ka konačnom raskidu sa manipulatorom:

- Mnoge žene i devojke koje se nalaze u manipulativnim odnosima su jednostavno zaglavljene u tim odnosima i ne znaju kako iz njih da izađu, tako da će vam ova tri pitanja apsolutno pomoći. Spremite papir i olovku i odgovori na ta pitanja - navodi Slađana i nastavlja:

Prvo pitanje je šta je to što ja volim u vezi te osobe? Ti si volela ustvari ono što je on nekada bio na početku, kada je bila ona faza "love bombinga". Međutim, ta osoba to odavno više nije. Sada sebi postavi pitanje da li ja volim to što on mene maltretira, vređa, laže, vara, što me ponižava, okrivljuje i tako dalje.

Foto: Shutterstock

raskid

Drugo pitanje jeste šta meni nedostaje kod te osobe? Da li ti nedostaje to što si ti uvek kriva za sve, što si uvek morala da paziš šta ćeš da kažeš, kako ćeš da se ponašaš, što si uvek morala njega da slušaš i uvek da bude sve po njegovom? Što si se pored njega osećala jadno i poniženo? Znači, da li ti to zapravo nedostaje?

I treće pitanje, na koji način je ova osoba dobra za mene, i u emocionalnom i u fizičkom smislu? Da li tebi nedostaje na emocionalnom nivou sav taj bol, patnja, bes, očaj, strah koji si osećala pored njega? Takođe u fizičkom smislu, kako si se osećala pored njega? Jer mnoge žene se u takvim situacijama razbole, znači dobijaju probleme sa štitnom žlezdom, hormonima, menstrualnim ciklusom i tako dalje - zaključuje Slađana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija