• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2023

12:16

ŠOK NA SVADBI! Mladoženja se okrenuo prema SVATOVIMA i uradio nešto što je ZAPREPASTILO SVE (VIDEO)

Pixabay

Ljubav

ŠOK NA SVADBI! Mladoženja se okrenuo prema SVATOVIMA i uradio nešto što je ZAPREPASTILO SVE (VIDEO)

Podeli vest

Jedna obična svadba poprimila je neočekivan tok, kada je mladoženja uzeo mobilni telefon i tražio pomoć od svatova, a jedan gost svadbe je to snimio.

Korisnici društvenih mreža koji su videli snimak bili su oduševljeni ili zaprepašćeni mladoženjinim ponašanjem.

Mladoženja je u toku venčanja imao mobilni telefon u ruci. On je klečao pored svoje buduće supruge, uoči početka ceremonije.

U jednom trenutku je okrenuo telefon ka svatovima, a na ekranu je pisalo:

"Upomoć".

 

 

 

Neki gosti su se smejali i uživali u neobičnom momentu neposredno pre predaje venčanih zaveta. Oni kojima je šala bila duhovita naveli su da je humor u ovakvim situacijama dobrodošao. Drugi su osudil ovaj potez rekavši da je bio neprikladan za svečani trenutak. Bilo je i onih koji su bili zabrinuti za mladu i njena osećanja.   

 - Mogu razumeti da je želeo da se našali, ali ovo jednostavno nije bilo mesto ni vreme za to. Kao njegova partnerka bila bih veoma razočarana - rekla je jedna osoba koja je videla snimak.

I dodala:

- Da je meni uradio nešto slično, slomio bi mi srce.

Neobična šala je obeležila svadbu i ostala u sećanju svih koji su joj prisustvovali. Bez obzira na različita mišljenja o mladoženjinom postupku, sigurno je da njegova šala nije ostala neprimećena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 11 meseci

Solak i njegovi placenici na sve načine pokušavaju da se dokopaju vlasti ali ne mogu oni protiv volje naroda.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija