• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.06.2023

23:20

BEZ ODRICANJA OD UŽITKA Savršene poze kad vas uhvati strast, a morate da budete tihi

Shutterstock

Ljubav

BEZ ODRICANJA OD UŽITKA Savršene poze kad vas uhvati strast, a morate da budete tihi

Podeli vest

Bilo da boravite kod nekoga ili imate rođeake u gostima ili možda punu kuću dece i želite da se prepustite strastima, postoje poze koje su tihe, a zadovoljstvo je vrhunsko...

Misionarska poza

Ovo je sjajna, veoma intimna poza koja ne stvara jake zvukove.

- Postoji dobar razlog zašto ovu pozu nazivamo klasičnom. Misionarski položaj omogućava partnerima da budu licem u lice i da imaju kontakt očima. Osim toga, ovaj bliski kontakt i trljanje tela je odličan način da se stimuliše za njunu najvažnije "dugmence" - objasnila je Liza Fin, edukator u Bejbelendu, kompaniji koja trguje igračkama za odrasle.

Ažurirana poza 69

Poza 69 je svima dobro poznata, a njena modifikovana verzija se razlikuje samo po tome što oboje leže na boku (ne jedan na leđima, drugi na vrhu).

Ova poza je takođe veoma mirna. I ne zaboravite da koristite prste za dodatnu stimulaciju.

Foto: Shutterstock

Zvuk vode je odlična kamuflaža za zvukove strasti

Pod tušem

Vođenje ljubavi pod tušem je odlična ideja kada ste nečiji gost. Možete da zaključate vrata kupatila, a zvuk vode će kamuflirati zvukove strasti.

- Pokušajte da podignete jednu nogu i stavite je na slavinu, biće udobnije. I ne zaboravite da ponesete lubrikant sa sobom jer voda ispire one prirodne - kaže seksolog Džes O'Rajli.

Poza jahanja

Muškarac leži na leđima, recimo, na tepihu, a žena se spušta u čučanj preko njega. Ova poza je dobra za pripadnice lepšeg pola jer žena ima veliku kontrolu nad celom situacijom.

Foto: Shutterstock

Sklupčana poza je varijanta kašike

Sklupčana poza

Ova poza je slična tzv kašiki. Oba partnera leže na boku okrenuti prema istoj strani, s tim što imaju savijene noge u kolenima, preporučuje ljubavni ekspert Rejčel Rajt.

Poza 'konj za ljuljanje'

U ovoj pozi muškarac sedi prekrštenih nogu (kao da vežba jogu), naslonjen rukama na pod iza sebe, dok žena da sedi njemu u krilu, obgrlivši ga nogama. Ona je ta koja ima svu kontrolu.

Ova poza je veoma intenzivna i intimna u isto vreme. Osim toga, može da bude veoma tiha.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija