• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.06.2023

17:20

SHVATILA SAM ZAŠTO SAM i DALJE SAMA sa 38, a to je zbog 'OKRUTNE ZAVISNOSTI' Ova žena nije jedina

printscreen instagram

Ljubav

SHVATILA SAM ZAŠTO SAM i DALJE SAMA sa 38, a to je zbog 'OKRUTNE ZAVISNOSTI' Ova žena nije jedina

Podeli vest

Zbog ovog problema, Jana je zatražila pomoć terapeuta da je nauči kako da prevaziđe jurnjavu za novom energijom u vezi — a neki od najboljih saveta koje je dala je da zabavljanje učini uzbudljivim...

Jana Hoking (38) je spisateljica i trenutno slobodna žena koja je 12 godina vodila evidenciju o svim svojim vezama - i može sa sigurnošću reći da su bile pune događaja.

U svoje vreme izlazila je sa starijim momcima, mlađim muškarcima, finim momcima i ženskarošima. I u svom poslednjem članku iznela je teoriju zašto tek treba da upozna „onog pravog“.

Jana, poreklom iz Sidneja, u Australiji, veruje da je stalno u potrazi za „novom energijom odnosa“ (NRE). Naime, nakon nekoliko meseci zabavljanja sa nekim novim, Jana primećuje da iskra nestaje i da polako gubi interesovanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Hocking (@jana_hocking)

- Pitate se, šta je NRE? To je skraćenica za 'Nova energija u odnosima'. U prevodu, to je ona intenzivna želja i strast na početku veze od koje vam kolena klecaju! To je nalet uzbuđenja kada neko počne da vam šalje poruke po prvi put. To je prvih nekoliko magičnih izlazaka. To je sjaj u vašim očima kada konačno spavate zajedno. To su leptirići u stomaku – rekla je ona.

- Uzbudljivo je, novo i misteriozno. Ali, nažalost, ono što poleti gore mora i da se spusti. Čim veza počne da bude prijatna, moje interesovanje opada. Da, NRE je surova stvar – dodala je.

Uzbuđenje po svaku cenu 

Jana je primetila da joj se to dogodilo nedavno kada je izlazila sa biznismenom. Ne samo da je među njima bilo mnogo privlačnosti, već je bio i emocionalno inteligentan i ljubazan.

Ali nakon što su se kao par navikli na zdrav doručak i druženje nakon sastanka, spisateljica priznaje da je počela da ga „odbacuje“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Hocking (@jana_hocking)

Ponovo je žudela za uzbuđenjem nove veze, što je na kraju dovelo do raskida partnerstva. Jana tvrdi da želi da izbegne da se ovo dešava sa budućim muškarcima, jer je sada spremna da se skrasi u svojim kasnim 30-im.

Zatražila je pomoć terapeuta da joj pomogne da prevaziđe zavisnost od naleta nove energije u njenoj vezi — a neki od najboljih saveta koje je prenela su "neka izlasci budu uzbudljivi".

- Stvaranje očekivanja i planiranje zabavnih aktivnosti načini su da se održi iskra u vezi. Takođe je preporučljivo ostati prizemljen i uživati u 'vremenu za sebe' bez previše razmišljanja i potrebe za jurnjavom - rekla je, a prenosi The Sun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija