• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2023

12:40

SKANDAL TRESE HOLIVUD Kevin Kostner ne može da iseli BIVŠU ŽENU iz VILE vredne 145 MILIONA dolara - imala je rok 30 dana

EPAIMAGES

Ljubav

SKANDAL TRESE HOLIVUD Kevin Kostner ne može da iseli BIVŠU ŽENU iz VILE vredne 145 MILIONA dolara - imala je rok 30 dana

Podeli vest

Holivudski šarmer Kevin Kostner (68) podneo je dokumenta sudu u kojima zahteva da njegova bivša supruga Kristin Baumgartner (49) napusti njegovu vilu.

Slavni dobitnik Oskara je izjavio da je nakon što je ona podnela zahtev za razvod 1. maja, imala rok od 30 dana da se iseli iz kuće.

Kostner je na sudu izjavio da veruje da je ona ostala u kući kako bi ga nagovorila da ispuni "razne finansijske zahteve" koje je ona postavila nakon njihovog razlaza, prenosi Daily Mail.

Predbračni ugovor osigurao joj 1,45 miliona

Međutim, glumac je rekao da je on već osigurao 1,45 miliona dolara predbračnim ugovorom, čime joj je omogućio dovoljno sredstava za pronalaženje novog mesta za stanovanje.

Zvezda mnogih hit filmova, koja sa Kristin ima troje dece, rekao je sudu da je spreman na dalje "finansijske angažmane" ako će to pomoći da ona napusti njegov dom.

U sudskim dokumentima takođe stoji njegova izjava da je spreman da plaća 30 hiljada dolara mesečno za izdržavanje deteta i kiriju za kuću, kao i dodatnih 10 hiljada dolara za troškove selidbe.

Foto: EPAIMAGES

Kevin i Kristin

Naime, on je u sudskoj dokumentaciji izjavio da je jedini vlasnik tri porodične kuće i prema predbračnom ugovoru koji su potpisali kada su se venčali 2004. godine, Kristin je pristala da napusti kuću i preuzme svoju imovinu u slučaju razvoda.

Kostner vlasnik nekretnina

Glumac je vlasnik brojnih nekretnina, pa se tako može pohvaliti i velikim kompleksom na plaži u kalifornijskoj Carpinteriji koji se procenjuje na 145 miliona dolara. Kuća se nalazi na vrhu litice i pruža pogled na okean, ali zbog porodičnih obaveza i svoje kuće u Aspenu, nikada nije stigao da renovira to mesto.

Kompleks uključuje 150 kvadratnih metara privatne plaže, okružene liticama, a glumac je na imanju sagradio rekreacionu kuću koja je opremljena spoljnim nameštajem i suncobranima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 11 meseci

Čoveče ti si odlepio, više ti priliči koliba... Ostavi ženu na miru????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija