• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2023

16:05

Verila se Rene Zelveger! Buduća mlada blistala u zlatnoj haljini (FOTO)

EPA

Ljubav

Verila se Rene Zelveger! Buduća mlada blistala u zlatnoj haljini (FOTO)

Podeli vest

Holivudska glumica Rene Zelveger (54) verila se za dugogodišnjeg dečka Ante Asteada, koji je deset godina mlađi.

Glumica planira venčanje sa radijskim voditeljem Ante Asteadom, sa kojim se zabavlja već duže vreme.

 - Rene i Ant svoje planove drže u velikoj tajnosti, ne planiraju ništa grandiozno da objavljuju. Rene je samo najužem krug prijatelja spominjala venčanje. Rekla je da će ceremonija biti vrlo skromna - rekli su izvori bliski paru za The Sun.

 

 

Tajnovita Rene je mnoge iznenadila pozirajući s decom svog izabranika. To se dogodilo pre nekoliko dana, a Rene je blistala u svečanoj zlatnoj haljini sa asimetričnim izrezom i zlatnim salonkama. Budući mladoženja je takođe blistao u tamnom odelu sa leptir-mašnom. 

Vest o veridbi razveselila je fanove slavne glumice koja je najpoznatija po ulogama u filmovima o Bridžit Džons. Na društvenim mrežama su osvanuli mnogi pozitivni komentari.

Jedan fan je napisao :

- Bridžit je napokon pronašla ljubav


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija