• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.08.2023

23:20

Privlačni i u pidžami! Koja odeća za spavanje je inspirativna njemu i njoj?

Shutterstock

Ljubav

Privlačni i u pidžami! Koja odeća za spavanje je inspirativna njemu i njoj?

Podeli vest

Većini muškaraca žene u pidžami izgledaju slatko i čedno, što u njima budi ulogu zaštitnika, a manje od četvrtine njih pored sebe želi sasvim nagu devojku.

Ne bacajte novac na čipku, saten i svilu, muškarcima najviše prija pamuk. Istraživanje koje je sprovela jedna engleska kompanija pokazalo je veoma neobične rezultate kad je reč o privlačnosti muškaraca i žena u krevetu.

Većini muškaraca seksepilnije su žene koje u krevetu nose običnu pamučnu pidžamu od onih koje nose seksi donje rublje ili su gole. Ženama su pak najprimamljiviji muškarci koji u krevetu nose bokserice ili slip gaćice, piše "Dejli mejl".

Od muškarca ispitanih o najboljem izboru odeće za krevet, njih 37 odsto izabralo je pidžamu kao najseksepilniju stvar u kojoj voli da vidi svoju devojku ili suprugu.

Foto: Shutterstock

Ne bacajte novac na čipku, saten i svilu

Kažu da im u pidžami žena izgleda slatko i čedno, što u njima budi ulogu zaštitnika, a s tim raste i libido. Četvrtina njih tvrdi da nema ništa privlačnije od žene koja spava u njihovoj pidžami ili majici.

Ipak 16 odsto pored sebe voli da  ima potpuno nagu ženu.

Ne slušaju savete

Više od 30 odsto žena voli da u postelji oseti muškarca u boksericama ili donjem delu pidžame.
Anonimna anketa donosi još neke zanimljive odgovore.

Foto: Freepik.com

Muškarci u donjem delu pidžame su na drugom mestu

Iako su jasno rekli kada su im partneri najprivlačniji, 71 odsto muškaraca ne bi poslušalo ženu šta da obuče za spavanje, a isto je odgovorilo i 35 odsto žena.

Istraživači smatraju da je to otuda što je većini važnija udobnost u odnosu na atraktivnost i da li će to rasplamsati strasti u krevetu.

ONI
37% voli žene u pidžami
32% u seksi donjem vešu
27% u spavaćici
22 % u muškoj pidžami
16% nage žene

ONE 
35% voli muškarce u boksericama
31% u donjem delu pidžame
24% u dvodelnoj pidžami
16 % u pidžami iz jednog dela
3 % u dresu



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija