• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

22.09.2023

19:00

"Tera bebu i mene iz kuće, vređa me, napada..." 7 godina su u braku, a muž zbog ovoga traži razvod - svi ga osuđuju

Shutterstock

Ljubav

"Tera bebu i mene iz kuće, vređa me, napada..." 7 godina su u braku, a muž zbog ovoga traži razvod - svi ga osuđuju

Podeli vest

Žena je otkrila da muž insistira na razvodu, jer se na početku zabavljanja s njim, dopisivala s drugim dečkom.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, žena je podelila situaciju koju ima sa mužem, odnosno zbog čega on želi da se razvede od nje:

- Već 7 godina sam u braku, imamo i bebu. Kada smo počeli da se zabavljamo, muž je bio u procesu razvoda, bilo je nestabilno, nisam nas mogla doživljavati ozbiljno. U tom periodu sam se dopisivala s jednim momkom, čak i razmišljala da li da prekinem taj odnos, međutim ostala sam, krenuli smo malo ozbiljnije, venčali se... Muž je to pre par dana saznao i od tada insistira na razvodu, tera bebu i mene iz kuće, vređa me, napada, kaže da sam ga izdala. Razumem da mu je ego povređen, ali to je bio početak, on je još bio zvanično u braku, kako sam mogla znati u kom pravcu će naš odnos otići?! Pritom, bilo je samo dopisivanje, nisam ga fizički prevarila. Ne znam šta da radim, očajna sam - napisala je ova žena, a onda dobila i nekoliko komentara:

- Mislim da je gubljenje vremena pokušavati da mu bilo šta objasniš. Sama činjenica da je spreman na razvod i da tebe i dete tera iz kuće, govori o tome da je on bio spreman da taj brak okonča i pre nego što je to saznao. Muškarac koji je ljubomoran i kome je povređen ego bi se možda razveo. Muškarac koji svoje dete i majku svog deteta tera na ulicu je bolestan i sa njim nemaš nikakvu budućnost.

Foto: freepik

svađa

- Ovako iskreno da ti kažem, razumem da ste ti i taj muž u početku imali neozbiljan i nedefinisan odnos i ja stvarno ne mislim da si kriva i ne kapiram odakle toliko agresivna reakcija s njegove strane, da i bebu izbacuje. Ja smatram da je u igri neka treća, nekoga je upoznao i sad se kao lud drži te priče o tvojoj izdaji, jer to je bedan izgovor da se otarasi i tebe i deteta i nesmetano uživa u novoj romansi. Trebalo je na vreme da saznaš razloge prvog razvoda, prihvati razvod, neka ga đavo nosi.

- Manipulator teški. Krivi ste oboje i ne dozvoli da samo tebi nabija osećaj krivice. Šutni ti njega i izbaci ga iz stana.

- Poslednjih mesec dana pročitala sam 2-3 gnusne ispovesti u kojima se pljuju razvedene žene i nazivaju najogavnijim imenima, a vi dame i dalje se petljajte sa razvedenim muškarcima, a znajte da je u velikoj većini slučajeva muškarac kriv za raspad braka, barem se potrudite da saznate zašto mu je prvi brak propao. Moja sestra je verenika ostavila kad je saznala da mu je brak propao jer je imao aferu, u trajanju od 6 meseci. Ne budite više naivne.

Šta vi mislite o ovoj ispovesti?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija