• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2023

16:14

Ima se, može se! Venčao se sa 7 žena, a među njima su 2 sestre - prizor za pamćenje (VIDEO)

Printscreen tiktok

Ljubav

Ima se, može se! Venčao se sa 7 žena, a među njima su 2 sestre - prizor za pamćenje (VIDEO)

Podeli vest

Muškarac iz Ugande, Salongo Nsikonene Habib Sezigu, u nedelju se venčao sedam žena, a među njima su i dve sestre.

Salongo, koji se bavi tradicionalnim metodama lečenja, u istom danu na svečanoj ceremoniji venčao sa sedam mladi u selu Bugareka.

 

@ssemagandamoseshope #Nsiko nnene #Habib ♬ original sound - Ssemaganda Moses Hope

 

Njihova imena su Marijam, Madina, Ajša, Zainabu, Fatuma, Rašida i Musanijusa, a mladoženja se u svom govoru održanom nakon ceremonije zahvalio mladama na odanosti.

 - Među mojim suprugama nema ljubomore. Odlučio sam da se oženim svima da budemo jedna velika srećna porodica -  izjavio je srećni mladoženja dodajući kako namerava da se venča s još žena.

 

 

 - Još sam mlad muškarac, a u bližoj budućnosti, ako Bog da, ne mogu da kažem da ću stati na ovome -  rekao je.

Inače, Salongova porodica praktikuje poligamiju. Njegov deda imao je šest žena koje su u kući bile razdvojene zavesama, dok njegov otac ima četiri žene koje takođe žive s njim u istom domu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija